Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: sastanak

Susret kardinala Bozanića i gradonačelnika Bandića na temu potresa

Zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić susreo se u petak 22. svibnja s gradonačelnikom Grada Zagreba Milanom Bandićem te su se složili da je u prvom redu potrebno pružiti institucionalnu pomoć i kršćansku solidarnost obiteljima čiji su domovi najteže stradali.

Održan drugi koordinacijski sastanak nadbiskupijskih tijela u vezi otklanjanja šteta uzrokovanih potresom

U Nadbiskupskom bogoslovnom sjemeništu u Zagrebu u srijedu 29. travnja pod predsjedanjem zagrebačkog nadbiskupa kardinala Josipa Bozanića održan je drugi koordinacijski sastanak nadbiskupijskih tijela u vezi otklanjanja šteta na crkvenim objektima nastalih u potresu 22. ožujka ove godine. Prvi takav sastanak održan je odmah nakon potresa, 27. ožujka 2020. godine.

Dekanatski sastanak u Slunju

Pod predsjedanjem slunjskog dekana mons. Mile Pecića u subotu 7. ožujka u Slunju je održana sjednica svećenika Slunjskog dekanata.

Sastanak svećenika Otočkoga dekanata

U župnom domu u Brinju u ponedjeljak 4. studenoga, na spomendan velikoga milanskog biskupa sv. Karla Boromejskog, održan je redoviti, posljednji ovogodišnji radni sastanak svećenika Otočkoga dekanata.

Započeo sastanak Vijeća kardinala

U utorak 17. rujna u jutarnjim satima, u nazočnosti pape Franje, započeo je 31. sastanak Vijeća kardinalâ, priopćio je Tiskovni ured Svete Stolice.