Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: sastanak

Radni sastanak o iskustvima uporabe KERTO tehnologije

U Nadbiskupijskom ordinarijatu u Rijeci 5. prosinca održan je radni sastanak o iskustvima uporabe KERTO tehnologije u sanaciji nosivih konstrukcija graditeljske baštine u Hrvatskoj te o mogućnostima suradnje s finskim tvrtkama u građevinskoj tehnologiji i zajedničkoj kandidaturi projekta za EU Fondove za obnovu sakralne baštine Riječke nadbiskupije.

Sastanak u Vojnom ordinarijatu

U prostorijama Vojnog ordinarijata u Zagrebu u četvrtak, 20. listopada održan je sastanak na kojem je analizirana organizacija i provedba 30. hodočašća Hrvatske vojske, policije, branitelja i vatrogasaca u Svetište Majke Božje Bistričke i proslave jubileja Vojnog ordinarijata.

Sastanak ravnatelja Hrvatskog Caritasa i Upravnog odbora Hrvatskog društva bračnih i obiteljskih savjetovatelja (HRD BiOS) 

Upravni odbor Hrvatskog društva bračnih i obiteljskih savjetovatelja predstavio je u četvrtak 25. kolovoza svoje djelovanje fra Tomislavu Glavniku, ravnatelju Hrvatskog Caritasa najavivši stručni skup bračnih i obiteljskih savjetovatelja koji će se održati u Varaždinu od 29. rujna do 2. listopada 2022. pod naslovom "Humor i otpornost kao podrška mentalnom zdravlju".

Sastanak povodom organizacije konferencije “Žene u migracijama”

U zgradi Hrvatske biskupske konferencije na zagrebačkom Ksaveru u srijedu 26. svibnja održan je sastanak državnog tajnika Ministarstva unutarnjih poslova za imigraciju, državljanstvo i upravne poslove Žarka Katića s predstavnicima Hrvatskog Caritasa: fra Tomislavom Glavnikom, ravnateljem i Suzanom Borko, zamjenicom ravnatelja.

Održan redoviti polugodišnji sastanak Stalnoga vijeća HBK i Vlade RH

Redovni polugodišnji sastanak članova Stalnoga vijeća Hrvatske biskupske konferencije na čelu s predsjednikom HBK zadarskim nadbiskupom Želimirom Puljićem i s predsjednikom Vlade Republike Hrvatske Andrejom Plenkovićem održan je u utorak 10. svibnja 2022. u sjedištu HBK u Zagrebu, priopćio je Tiskovni ured HBK.

Biskup Petar Palić i Dragan Čović razgovarali o položaju Hrvata katolika u BiH

U Biskupskom ordinarijatu u Mostaru u srijedu 12. siječnja upriličen susret predsjednika HDZ-a BiH i predsjedatelja Doma naroda PS BiH Dragana Čovića i biskupa mostarsko-duvanjskoga i apostolskoga upravitelja trebinjsko-mrkanskoga mons. Petra Palića i suradnika, izvijestila je Radiotelevizija Herceg-Bosne, a prenosi Katolička tiskovna agencija (KTA).

1 2 3 4