Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: sastanak

Održan redoviti polugodišnji sastanak Stalnoga vijeća HBK i Vlade RH

Redovni polugodišnji sastanak članova Stalnoga vijeća Hrvatske biskupske konferencije na čelu s predsjednikom HBK zadarskim nadbiskupom Želimirom Puljićem i s predsjednikom Vlade Republike Hrvatske Andrejom Plenkovićem održan je u utorak 10. svibnja 2022. u sjedištu HBK u Zagrebu, priopćio je Tiskovni ured HBK.

Biskup Petar Palić i Dragan Čović razgovarali o položaju Hrvata katolika u BiH

U Biskupskom ordinarijatu u Mostaru u srijedu 12. siječnja upriličen susret predsjednika HDZ-a BiH i predsjedatelja Doma naroda PS BiH Dragana Čovića i biskupa mostarsko-duvanjskoga i apostolskoga upravitelja trebinjsko-mrkanskoga mons. Petra Palića i suradnika, izvijestila je Radiotelevizija Herceg-Bosne, a prenosi Katolička tiskovna agencija (KTA).

Nadbiskup Barišić primio predstavnike Policijske uprave splitsko-dalmatinske

Splitsko-makarski nadbiskup i metropolit mons. Marin Barišić primio je u utorak 21. prosinca u Nadbiskupskom Ordinarijatu u Splitu predstavnike Policijske uprave splitsko-dalmatinske: Dianu Jakšić, načelnicu Sektora za imigraciju, državljanstvo i upravne poslove; Ninoslava Čurića, voditelja Operativno-komunikacijskog centra i don Marka Trogrlića, kapelana.

Održan sastanak Vijeća kardinalâ

Od 13. do 15. prosinca u Domu Svete Marte u Vatikanu održan je sastanak Vijeća kardinalâ, objavio je Tiskovni ured Svete Stolice u četvrtak, 16. prosinca.

1 2 3