Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: sastanak

Sastanak ravnatelja Hrvatskog Caritasa i Upravnog odbora Hrvatskog društva bračnih i obiteljskih savjetovatelja (HRD BiOS) 

Upravni odbor Hrvatskog društva bračnih i obiteljskih savjetovatelja predstavio je u četvrtak 25. kolovoza svoje djelovanje fra Tomislavu Glavniku, ravnatelju Hrvatskog Caritasa najavivši stručni skup bračnih i obiteljskih savjetovatelja koji će se održati u Varaždinu od 29. rujna do 2. listopada 2022. pod naslovom "Humor i otpornost kao podrška mentalnom zdravlju".

Sastanak povodom organizacije konferencije “Žene u migracijama”

U zgradi Hrvatske biskupske konferencije na zagrebačkom Ksaveru u srijedu 26. svibnja održan je sastanak državnog tajnika Ministarstva unutarnjih poslova za imigraciju, državljanstvo i upravne poslove Žarka Katića s predstavnicima Hrvatskog Caritasa: fra Tomislavom Glavnikom, ravnateljem i Suzanom Borko, zamjenicom ravnatelja.

Održan redoviti polugodišnji sastanak Stalnoga vijeća HBK i Vlade RH

Redovni polugodišnji sastanak članova Stalnoga vijeća Hrvatske biskupske konferencije na čelu s predsjednikom HBK zadarskim nadbiskupom Želimirom Puljićem i s predsjednikom Vlade Republike Hrvatske Andrejom Plenkovićem održan je u utorak 10. svibnja 2022. u sjedištu HBK u Zagrebu, priopćio je Tiskovni ured HBK.

Biskup Petar Palić i Dragan Čović razgovarali o položaju Hrvata katolika u BiH

U Biskupskom ordinarijatu u Mostaru u srijedu 12. siječnja upriličen susret predsjednika HDZ-a BiH i predsjedatelja Doma naroda PS BiH Dragana Čovića i biskupa mostarsko-duvanjskoga i apostolskoga upravitelja trebinjsko-mrkanskoga mons. Petra Palića i suradnika, izvijestila je Radiotelevizija Herceg-Bosne, a prenosi Katolička tiskovna agencija (KTA).

Nadbiskup Barišić primio predstavnike Policijske uprave splitsko-dalmatinske

Splitsko-makarski nadbiskup i metropolit mons. Marin Barišić primio je u utorak 21. prosinca u Nadbiskupskom Ordinarijatu u Splitu predstavnike Policijske uprave splitsko-dalmatinske: Dianu Jakšić, načelnicu Sektora za imigraciju, državljanstvo i upravne poslove; Ninoslava Čurića, voditelja Operativno-komunikacijskog centra i don Marka Trogrlića, kapelana.

1 2 3 4