Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: sibenik

Održan drugi dio „Zlatne harfe“ u Šibeniku

U Hrvatskom nacionalnom svetištu sv. Nikole Tavelića, u crkvi sv. Frane, u subotu 22. travnja održan je drugi dio ovogodišnje „Zlatne harfe“, susreta dječjih crkvenih zborova za Splitsko-makarsku nadbiskupiju i Šibensku biskupiju.

Priredba za Dan Katoličke osnovne škole u Šibeniku

Obilježavanje i proslava 15. obljetnice djelovanja Katoličke osnovne škole u Šibeniku započelo je u školi 16. ožujka svečanom priredbom „Šuma Striborova“ u kojoj je vrlo uspješnom dramatizacijom bajka Ivane Brlić Mažuranić predstavljena na vrlo zanimljiv način.

U Šibeniku proslavljen blagdan jezika sv. Ante

U samostanu svetog Frane u Šibeniku u nedjelju 19. veljače proslavljen je blagdan jezika svetog Ante. Svečano misno slavlje predvodio je gvardijan samostana fra Josip Ivanović.

Šibenik: Služba riječi kod špiljske crkve Sv. Antuna pustinjaka

U organizaciji Gradskog dekanata Šibenske biskupije i Javne ustanove Priroda Šibensko-kninske županije u utorak 17. siječnja u šibenskom kanalu svetog Ante održana je Služba riječi na mjestu kraj špiljske crkve svetog Ante pustinjaka koju su sve do tridesetih godina prošlog stoljeća naseljavali pustinjaci i eremiti. Molitvu je predvodio šibenski biskup Tomislav Rogić.

1 2 3 17