Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: sibenik

„Pastiri Crkve između revnosti i konformizma u društvu sloboda“

Redovita mjesečna rekolekcija svećenika Šibenske biskupije održana je u zgradi Sjemeništa u Šibeniku u srijedu 8. svibnja. O temi „Pastiri Crkve između revnosti i konformizma u društvu sloboda“ govorio je pročelnik Katedre povijesti kršćanske literature i kršćanskog nauka KBF-a Sveučilišta u Zagrebu dr. don Ivan Bodrožić.

Treći nacionalni studijski dani za djelatnike pastorala braka i obitelji

Treći nacionalni studijski dani za djelatnike pastorala braka i obitelji u organizaciji Vijeća odnosno Ureda Hrvatske biskupske konferencije za život i obitelj i Šibenske biskupije, održavaju su od petka 26. do nedjelje 28. travnja u Katoličkom školskom centru u Šibeniku. Tema studijskih dana je „Starije osobe i međugeneracijska solidarnost – Poslanje djedova i baka“.

Otvoreni Treći nacionalni studijski dani za djelatnike pastorala braka i obitelji

Treći nacionalni studijski dani za djelatnike pastorala braka i obitelji u organizaciji Vijeća odnosno Ureda Hrvatske biskupske konferencije za život i obitelj, te Šibenske biskupije otvoreni su u petak 26. travnja u Katoličkom školskom centru u Šibeniku. Tema studijskih dana je „Starije osobe i međugeneracijska solidarnost – Poslanje djedova i baka“.

Biskup Rogić oprao noge dvanaestorici bratima katedralne bratovštine

Misu Večere Gospodnje na Veliki četvrtak, 18. travnja, u katedrali Svetog Jakova u Šibeniku predvodio je šibenski biskup Tomislav Rogić. Uz biskupa su koncelebrirali katedralni župnik i kanonik don Krešimir Mateša, bolnički kapelan fra Mate Topić, biskupov tajnik i ekonom don Roko Glasnović, te umirovljeni biskup Ante Ivas. 

Dani kršćanske kulture u Šibeniku

U Šibenskoj katedrali sv. Jakova, u subotu 13. travnja izveden je u sklopu Dana kršćanske kulture mjuzikl za dječji zbor „Učitelja tražim“.

1 2 3 4