Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: sibenik

Uskrs u Šibeniku

Šibenski biskup Tomislav Rogić na svetkovinu Uskrsa, u nedjelju 4. travnja predvodio je svečano misno slavlje u katedrali Svetog Jakova.

Cvjetnica u Šibeniku

Šibenski biskup Tomislav Rogić na Nedjelju muke Gospodnje 28. ožujka predvodio je svečano misno slavlje u katedrali svetog Jakova. Koncelebrirao je katedralni župnik don Krešimir Mateša.

Križni put do Sv. Mare

Već tradicionalno uoči Uskrsa kršćanski vjernici Vidika uprisutnili su Muku Isusa Krista, moleći 26. ožujka meditativno postaje njegova križnoga puta šibenskim ulicama.

Započele korizmene duhovne obnove petkom u Šibeniku

Molitvom pred slikom Milosrdnog Isusa u crkvi sv. Frane u Šibeniku, u petak 19. veljače, započeo je niz korizmenih duhovnih obnova petkom. Tema prvog petka je post, a odabrana je prema liturgijskim čitanjima toga dana.

Misa za pomorce i putnike

Blagdan svetog Nikole biskupa, zaštitnika pomoraca i putnika, proslavljen je u nedjelju 6. prosinca u crkvi Svetog Nikole na šibenskoj rivi.

Zaključena Godina sv. Nikole Tavelića za Šibensku biskupiju

Svečano euharistijsko slavlje u Nacionalnom svetištu sv. Nikole Tavelića u Šibeniku na svetkovinu prvoga hrvatskog kanoniziranog sveca Nikole Tavelića, u subotu 14. studenoga, predvodio je zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić, a tim je slavljem ujedno zaključena Godina sv. Nikole Tavelića za Šibensku biskupiju.

1 2 3 10