Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: sibenski-biskup-tomislav-rogic

Održan križni put vjernika Šibenika na Šubićevcu

Zajednička pobožnost križnog puta vjernika grada Šibenika tradicionalno je održana na tvrđavi Šubićevac u petak prije Cvjetnice 22. ožujka. Pobožnost je predvodio šibenski biskup Tomislav Rogić, izvijestila je Šibenska biskupija.

Biskup Rogić predvodio misu u šibenskom zatvoru

Šibenski biskup Tomislav Rogić predvodio je u srijedu 27. prosinca božićno misno slavlje u zatvorskoj kapeli Uzvišenja sv. Križa u šibenskom zatvoru, izvijestila je Šibenska biskupija.

U Rupama otkrivena bista fra Pavlu Silovu

Povodom 81. godišnjice pogibije te obilježavanja 250 godina od samostalnosti župe Rupe, u subotu 1. srpnja u Rupama je otkrivena bista fra Pavlu Silovu, objavljeno je na mrežnoj stranici Šibenske biskupije.

Petsto godina crkve Svetog Križa na Krapnju

Na otoku Krapnju u petak 5. svibnja proslavljeno je petsto godina od posvete samostanske crkve Svetog Križa. Tim povodom svečano misno slavlje predvodio je šibenski biskup Tomislav Rogić koji je i posvetio oltar.

Biskup Rogić krstio dvoje djece u Vodicama

Šibenski biskup Tomislav Rogić na Uskrsnu subotu, 15. travnja u Vodicama je krstio dvoje djece: Pavla Barakiela, peto dijete u obitelji Ivana i Ane Skočić i Andriju Samuela, peto dijete u obitelji Marka i Tee Juričev Martinčev.

1 2 3 6