Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: sibenski-biskup-tomislav-rogic

U crkvi Gospe van Grada u Šibeniku proslavljeno Ime Isusovo

U šibenskoj gradskoj župi Varoš u četvrtak 14. siječnja prema starom katoličkom kalendaru proslavljen je blagdan Imena Isusova. Svečano misno slavlje u župnoj crkvi Gospe van grada predvodio je šibenski biskup Tomislav Rogić.

Misa zahvalnica u šibenskoj katedrali

Misu zahvalnicu za proteklu kalendarsku godinu na Silvestrovo, u četvrak  31. prosinca, u katedrali Sv. Jakova u Šibeniku predvodio je šibenski biskup Tomislav Rogić.

Prijenos mise i zaključenja jubilejske Godine sv. Nikole Tavelića

Jubilejska Godina sv. Nikole Tavelića, koju je za Šibensku biskupiju proglasio biskup Tomislav Rogić, završit će na blagdan prvoga kanoniziranog hrvatskog sveca 14. studenoga 2020. Svečanu euharistiju prenosit će Hrvatski katolički radio, Laudato TV i Radio Marija.

Proslavljena deseta obljetnica policijske kapelanije “Sveti Luka evanđelist”

Deseta obljetnica policijske kapelanije “Sveti Luka evanđelist” koja pastoralno skrbi o djelatnicima Policijske uprave šibensko-kninske, proslavljena je u ponedjeljak 19. listopada u crkvi Rođenja Blažene Djevice Marije u Skradinu. Svečano misno slavlje predvodio je vojni ordinarij biskup Jure Bogdan uz koncelebraciju šibenskog biskupa Tomislava Rogića i umirovljenog biskupa Ante Ivasa.

1 2 3