Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: sinj

Održano „40. hodočašće mladih od Solina do Sinja"

Ured za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije organizirao je u subotu, 6. kolovoza, na blagdan Preobraženja Gospodinova hodočašće za mlade od prasvetišta Majke Božje u Solinu do svetišta Majke od Milosti – Čudotvorne Gospe Sinjske.

Sinj: Zahvala Bogu za stoljeće poniznog služenja

Školske sestre franjevke Splitske provincije Presvetog Srca Isusova svečanim euharistijskim slavljem 3. listopada zahvalile su Bogu za stoljeće samoprijegornog i poniznog služenja sestara u Sinju. 

Homilija nadbiskupa Barišića u Sinju

Splitsko-makarski nadbiskup Marin Barišić predvodio je na svetkovinu Uznesenja Blažene Djevice Marije 15. kolovoza 2021. euharistijsko slavlje u svetištu u Sinju i održao homiliju koju prenosimo u cijelosti.

Nadbiskup Barišić na Veliku Gospu slavio misu u Sinju

U svetištu Gospe Sinjske na svetkovinu Uznesenja Blažene Djevice Marije na nebo – Velike Gospe, 15. kolovoza, svečano euharistijsko slavlje predvodio je splitsko-makarski nadbiskup i metropolit Marin Barišić.

Pokrajinsko hodočašće Hrvatske vojske, policije i branitelja Gospi Sinjskoj

Pokrajinsko hodočašće Hrvatske vojske, policije i branitelja Čudotvornoj Gospi Sinjskoj održano je sedmi put u petak 30. srpnja, u organizaciji Vojnog ordinarijata i u suradnji s Ministarstvom obrane, Ministarstvom unutarnjih poslova i Ministarstvom hrvatskih branitelja, objavljeno je na mrežnoj stranici Vojne biskupije.

1 2 3