Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: sinodalni-hod

Susret svećenika Karlovačko-goričkog arhiđakonata u Zagrebu

U okviru „Sinodalnog hoda nakon Druge sinode Zagrebačke nadbiskupije“ u srijedu 30. ožujka u dvorani „Vijenac“ Nadbiskupijskoga pastoralnog instituta u Zagrebu održan je susret svećenika Karlovačko-goričkog arhiđakonata, izvijestio je Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije.

U Zagrebu održan susret svećenika Turopoljskog arhiđakonata

O temi „Sinodalni hod nakon Druge sinode Zagrebačke nadbiskupije“ održan je u utorak 29. ožujka u dvorani „Vijenac“ Nadbiskupijskog pastoralnog instituta u Zagrebu susret svećenika Turopoljskog arhiđakonata, objavio je Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije.

Sinodalni susret bogoslova

U Bogoslovnom sjemeništu u Đakovu, u ponedjeljak 14. ožujka održan je sinodalni susret bogoslova s članovima Nadbiskupijskog sinodalnog povjerenstva, vlč. Ninom Pericom te vlč. dr. Pavom Mikulčićem, voditeljem Nadbiskupijskog sinodalnog povjerenstva i Središnjeg ureda Nadbiskupijskoga pastoralnog centra u Đakovu.

Sinodalni hod nakon Druge sinode Zagrebačke nadbiskupije

Susret svećenika Trešnjevačkog i Maksimirsko-trnjanskog dekanata održan je u ponedjeljak 14. ožujka u Nadbiskupijskom pastoralnom institutu u Zagrebu. Prvi je to u nizu susreta svećenika na temu „Sinodalni hod nakon Druge sinode Zagrebačke nadbiskupije“, izvijestio je nadbiskupijski Tiskovni ured.

Susret biskupa Rogića s dekanima posvećen sinodalnom hodu

„Sinoda 2021. – 2023. i sinodalni hod u Katoličkoj Crkvi“ bila je središnja tema susreta šibenskog biskupa Tomislava Rogića i dekana Šibenske biskupije održanog u srijedu 16. veljače, objavljeno je na mrežnoj stranici biskupije.

1 2 3