Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: sisacki-biskup-vlado-kosic

Otvoren 16. međunarodni orguljaški festival Ars organi Sisciae

Šestanesti međunarodni orguljaški festival Ars organi Sisciae otvoren je u subotu 7. svibnja u crkvi Sv. Ivana Nepomuka u Glini koncertom orguljaša Alena Kopunovića Legetina i Klape Leggero s programom pod nazivom „Majčice čuj svoje dječice glas“, izvijestili su iz Ureda za odnose s javnošću Sisačke biskupije.

Održan Svećenički dan Sisačke biskupije

Svećenički dan Sisačke biskupije održan je u četvrtak, 5. svibnja u Dvorani sv. Ivana Pavla II. u sisačkom Velikom Kaptolu pod predsjedanjem biskupa Vlade Košića. Predavanje na temu „Stepinac kao graditelj“ održala je dr. sc. Claudia Stahl, izvijestili su iz Ureda za odnose s javnošću Sisačke biskupije.

Misa zadušnica za generala Janka Bobetka

U kapeli Sv. Mihaela arkanđela u Crncu na 19. godišnjicu smrti, u petak 29. travnja, slavljena je misa zadušnica za pokojnog generala Janka Bobetka. Misno slavlje je predvodio sisački biskup Vlado Košić.

Biskup Košić predvodio Misu Večere Gospodnje

Misu večere Gospodnje na Veliki četvrtak 14. travnja predvodio je u dvorištu Pastoralnog centra katedralne župe u Sisku biskup Vlado Košić, izvijestili su iz Ureda za medije Sisačke biskupije.

Biskup Košić obišao stanovnike petrinjskog kontejnerskog naselja Sajmište

Djelatnici i volonteri Caritasa Sisačke biskupije, predvođeni koordinatoricom s. Smiljom Čirko, u sklopu svoje redovite brige za stradale u potresu obilaze sve one koji su smješteni u stambenim modulima i drugim oblicima privremenog smještaja, a u petak 3. prosinca u obilasku stanovnika kontejnerskog naselja Sajmište u Petrinji pridružio im se i sisački biskup Vlado Košić.

Održana sjednica biskupâ Zagrebačke crkvene pokrajine

Pod predsjedanjem nadbiskupa metropolita zagrebačkoga kardinala Josipa Bozanića u Biskupskom ordinarijatu u Bjelovaru, u četvrtak 25. studenoga održana je pedeseta sjednica biskupâ Zagrebačke crkvene pokrajine.

Blagdan Kraljice svete Krunice u Sisku

Sisački biskup Vlado Košić predvodio je na blagdan Kraljice svete Krunice, u četvrtak 7. listopada, svečano misno slavlje u crkvi Sv. Marije Kraljice Mira u Sisku.

1 2 3 11