Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: sisacki-biskup-vlado-kosic

Trajni zavjeti s. Kristine Marije od Srca Isusova Zeković

Sisački biskup Vlado Košić predvodio je u četvrtak 8. prosinca, na blagdan Bezgrješnog začeća Blažene Djevice Marije, u samostanskoj crkvi Kćeri Srca Isusova u Lasinji svečano misno slavlje tijekom kojeg je trajne zavjete položila s. Kristina Marija od Srca Isusova Zeković, rodom iz župe Marije Kraljice apostola u Zaprešiću.

Održano hodočašće Sisačke biskupije Majci naših stradanja

Hodočašće vjernika Sisačke biskupije u Svetište Majke naših stradanja u Goru održano je u subotu 24. rujna. Svečano misno slavlje predvodio je sisački biskup Vlado Košić koji je tom prigodom i udijelio trajne mandate četvero vjeroučitelja.

Otvoren 16. međunarodni orguljaški festival Ars organi Sisciae

Šestanesti međunarodni orguljaški festival Ars organi Sisciae otvoren je u subotu 7. svibnja u crkvi Sv. Ivana Nepomuka u Glini koncertom orguljaša Alena Kopunovića Legetina i Klape Leggero s programom pod nazivom „Majčice čuj svoje dječice glas“, izvijestili su iz Ureda za odnose s javnošću Sisačke biskupije.

Održan Svećenički dan Sisačke biskupije

Svećenički dan Sisačke biskupije održan je u četvrtak, 5. svibnja u Dvorani sv. Ivana Pavla II. u sisačkom Velikom Kaptolu pod predsjedanjem biskupa Vlade Košića. Predavanje na temu „Stepinac kao graditelj“ održala je dr. sc. Claudia Stahl, izvijestili su iz Ureda za odnose s javnošću Sisačke biskupije.

Misa zadušnica za generala Janka Bobetka

U kapeli Sv. Mihaela arkanđela u Crncu na 19. godišnjicu smrti, u petak 29. travnja, slavljena je misa zadušnica za pokojnog generala Janka Bobetka. Misno slavlje je predvodio sisački biskup Vlado Košić.

Biskup Košić predvodio Misu Večere Gospodnje

Misu večere Gospodnje na Veliki četvrtak 14. travnja predvodio je u dvorištu Pastoralnog centra katedralne župe u Sisku biskup Vlado Košić, izvijestili su iz Ureda za medije Sisačke biskupije.

1 2 3 11