Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: sisacki-biskup-vlado-kosic

Održana sjednica Vijeća savjetnika Sisačke biskupije

Vijeće savjetnika Sisačke biskupije, pod predsjedanjem biskupa Vlade Košića, održalo je u četvrtak 12. listopada u Biskupijskom ordinarijatu u Sisku svoju redovitu sjednicu, izvijestio je Ured za odnose s javnošću Sisačke biskupije.

Proslavljen Dan obitelji Sisačke biskupije

Dan obitelji Sisačke biskupije održan je u subotu 7. listopada u dvorištu Pastoralnog centra katedralne župe u Sisku i tom prigodom okupio je obitelji s brojnom djecom, koje su se ove godine našle na popisu „Obitelji 5+“ biskupijske Zaklade „Kardinal Franjo Kuharić“.

Održan Svećenički dan Sisačke biskupije

Svećenički dan Sisačke biskupije održan je u četvrtak 5. listopada u Dvorani sv. Ivana Pavla II. u sisačkom Velikom Kaptolu pod predsjedanjem biskupa Vlade Košića. Predavanje o temi „Kršćanstvo, sekularizam i politička integracija Europe“ održao je izv. prof. dr. sc. Hrvoje Špehar, izvijestio je Ured za odnose s javnošću Sisačke biskupije.

Održana premijera dokumentarnog filma „Zrin 1943.“

Dokumentarni film „Zrin 1943.“, posvećen svim žrtvama komunističkih zločina i snimljen u povodu 80. obljetnice strašnih zločina u Zrinu, premjerno je prikazan u petak 8. rujna u atriju Velikog Kaptola u Sisku.

Proslavljen Dan Hrvatskoga mariološkog instituta

Na poziv župnika i gvardijana fra Zdravka Tube, dan Hrvatskoga mariološkog instituta (HMI) Katoličkoga bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu proslavljen je u subotu 25. ožujka u marijanskom svetištu u Molvama, izvijestili su iz HMI-a.

U Sisku održan tradicionalni „Molitveni doručak“

Tradicionalni „Molitveni doručak“, u organizaciji Ureda za promicanje socijalnog nauka Crkve održan je u ponedjeljak 6. veljače u sisačkom Velikom Kaptolu povodom trinaeste obljetnice proslave ponovne uspostave Sisačke biskupije, izvijestio je biskupijski Ured za odnose s javnošću.

1 2 3 12