Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: sisacki-biskup-vlado-kosic

Blagdan Kraljice svete Krunice u Sisku

Sisački biskup Vlado Košić predvodio je na blagdan Kraljice svete Krunice, u četvrtak 7. listopada, svečano misno slavlje u crkvi Sv. Marije Kraljice Mira u Sisku.

Blagoslovljen kip sv. Marka Križevčanina u sisačkom Velikom kaptolu

Spomendan sv. Marka Križevčanina proslavljen je u utorak 7. rujna u Sisku blagoslovom novopostavljenoga svečeva kipa u atriju Velikog Kaptola te misom u dvorištu Pastoralnog centra katedralne župe koje je predvodio sisački biskup Vlado Košić, izvijestio je Ured za odnose s javnošću Sisačke biskupije.

Josip Bulat i Darijo Stanković primili službu akolitata

Sisački biskup Vlado Košić predvodio je u nedjelju 20. lipnja svečano misno slavlje u župnoj crkvi Preobraženja Gospodnjeg u Petrinji tijekom kojeg su službu akolitata primili kandidati za sveti red Josip Bulat i Darijo Stanković.

U Sisku osnovana Podružnica Hrvatskoga katoličkog liječničkog društva

Na svetkovinu Srca Isusova, u petak 11. lipnja, u Pastoralnom centru Župe Pohoda Blažene Djevice Marije u Sisku osnovana je Podružnica Hrvatskoga katoličkog liječničkog društva. Tom prigodom sisački biskup Vlado Košić predslavio je misu u crkvi Svete Marije Kraljice Mira, u zajedništvu s duhovnicima društva.

1 2 3 10