Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: sjednica

Održana sjednica Odbora HBK za sredstva društvenih komunikacija

Sjednica Odbora za sredstva društvenih komunikacija Hrvatske biskupske konferencije, pod predsjedanjem predsjednika Odbora zagrebačkog pomoćnog biskupa Mije Gorskoga, održana je u četvrtak 21. ožujka u sjedištu Hrvatske biskupske konferencije u Zagrebu, izvijestio je Tiskovni ured HBK.

Održana sjednica Upravnog vijeća Centra za promicanje socijalnog nauka Crkve

Upravno vijeće Centra za promicanje socijalnog nauka Crkve Hrvatske biskupske konferencije pod predsjedanjem predsjednika Vijeća đakovačko-osječkog nadbiskupa dr. Đure Hranića održalo je svoju 11. sjednicu u srijedu, 6. ožujka 2024. u prostorima Hrvatske biskupske konferencije u Zagrebu, izvijestio je Tiskovni ured HBK.

Održana sjednica Vijeća za kler i sjemeništa Biskupske konferencije BiH

Sjednica Vijeća za kler i sjemeništa Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine (BK BiH) održana je  u ponedjeljak 26. veljače u prostorijama Biskupske konferencije u Sarajevu pod predsjedanjem predsjednika Vijeća, mostarsko-duvanjskog biskupa i trebinjsko-mrkanskog apostolskog upravitelja Petra Palića, izvijestila je Katolička tiskovn agencija (KTA).

Održana sjednica Vijeća HBK za laike u novom sazivu

Sjednica Vijeća Hrvatske biskupske konferencije za laike u novoizabranom sastavu održana je u ponedjeljak, 19. veljače 2024., u sjedištu Hrvatske biskupske konferencije u Zagrebu pod predsjedanjem riječkoga nadbiskupa Mate Uzinića, izvijestio je Tiskovni ured Hrvatske biskupske konferencije.

Održana sjednica Vijeća HBK za život i obitelj u novom sazivu

Prva sjednica Vijeća za život i obitelj u novom sazivu, čiji su članovi na jesenskom plenarnom zasjedanju Sabora imenovani na petogodišnji mandat (2023. – 2028.), održana je u ponedjeljak 18. prosinca 2023. u sjedištu Hrvatske biskupske konferencije u Zagrebu, priopćio je Tiskovni ured HBK.

Susret biskupâ Đakovačko-osječke crkvene pokrajine s nadbiskupom Nemetom

Pod predsjedanjem Đakovačko-osječkog nadbiskupa i metropolita mons. Đure Hranića, održana je na spomendan sv. Cecilije, 22. studenog u Srijemskoj Mitrovici sjednica biskupâ Đakovačko-osječke crkvene pokrajine s beogradskim nadbiskupom i metropolitom Ladislavom Nemetom, objavio je Tiskovni ured Srijemske biskupije.

1 2 3 8