Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: slobodnica

Proslavljen blagdan Gospe Fatimske u Slobodnici

Pod geslom „Fatimska Djevice spusti se u ravnice naše da se mi po Tebi i s Tobom uzdignemo k nebu!“ proslavljen je blagdan Gospe Fatimske u petak 13. svibnja u Župi sv. Marka, evanđelista u Slobodnici.

Proslavljen blagdan sv. Marka evanđelista u Slobodnici

Predvodeći večernje misno slavlje u subotu 25. travnja u crkvi sv. Marka evanađelista u istoimenoj Župi u Slobodnici, uz ograničen broj vjernika, župnik Pero Stanić ocrtao je život i djelo sv. Marka. On je veoma rano započeo svoje apostolsko djelovanje te je pomažući sv. Petru i sv. Pavlu prošao diljem svijeta i svugdje neumorno i neustrašivo navještao evanđelje Kristovo sve do svoje mučeničke smrti.

Blagdan Gospe Fatimske u Slobodnici

Pod geslom „Fatimska Djevice spusti se u ravnice naše da se mi po Tebi i s Tobom uzdignemo k nebu!“ proslavljen je u ponedjeljak, 13. svibnja u župi sv. Marka, evanđelista u Slobodnici blagdan Gospe Fatimske o 60. obljetnici donošenja Gospina kipa u tu župu. Svečano euharistijsko slavlje predvodio je domaći župnik Pero Stanić.

Dječje božićno slavlje u Slobodnici

Popodnevna misa na svetkovinu Božića, 25. prosinca, bila je u župi sv. Marka u Slobodnici kod Slavonskog Broda posebno radosna, ispunjena dječjom grajom.