Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: split

Najavljen Hod za život u Splitu

Građanska inicijativa Hod za život Split najavila je na konferenciji za medije u ponedjeljak 16. svibnja četvrto izdanje splitskog Hoda, koji će se održati u subotu 21. svibnja.

Križni put za nerođene u Splitu

U organizaciji Inicijative „40 dana za život“ i Udruge „Hrvatska za Život“ na svetkovinu Blagovijesti u petak 25. ožujka održan je svečani, pokornički križni put za nerođene u Splitu.

Otvoren Verbumov logistički centar u Splitu

Nakladnička kuća Verbum priopćila je 25. ožujka da je otvorila novi logistički centar površine 1750 kvadratnih metara, u poslovnoj zoni TTTS u Splitu, sa svom opremom potrebnom za kvalitetno suvremeno poslovanje.

VIDEO Online susret Hrvatskoga nadzemlja: Patologija zaljubljenosti

Treća srijeda u veljači standardno je rezervirana za valentinovski susret Hrvatskoga nadzemlja - nažalost, i ove godine susret se održao u online formatu pa nije bilo klasičnih igara ili popularne "srcolovke", ali se zato 16. veljače održalo predavanje na temu zaljubljenosti, a predavač je bio liječnik, psiholog i teolog don Đuliano Trdić, rektor Centralnog bogoslovnog sjemeništa (CBS) u Splitu.

Završeno obilježavanje 150. obljetnice proslave sv. Tripuna u Splitu

Obilježavanje 150. obljetnice proslave sv. Tripuna u Splitu nastavilo se u nedjelju 13. veljače postrojavanjem odreda Bokeljske mornarice na Trgu Gaje Bulata, uz mimohod odreda do Peristila uz pratnju orkestra Hrvatske ratne mornarice, a središnji je dio Tripundanskih svečanosti bilo je misno slavlje u čast sv. Tripuna.

1 2 3 22