Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: split

Homilija nadbiskupa Križića na svetkovinu sv. Dujma

Splitsko-makarski nadbiskup Zdenko Križić predslavio je misu na svetkovinu sv. Dujma, zaštitnika Splitsko-makarske nadbiskupije i grada Splita, u utorak 7. svibnja 2024. na splitskoj rivi, a njegovu homiliju prenosimo u cijelosti.

Split: Drugi susret Temeljne formacije animatora

Ciklus Temeljne formacije animatora „Mladi za mlade“ u Splitsko-makarskoj nadbiskupiji nastavljen je u subotu, 17. veljače u Pastoralnom centru Župe Presvetog Srca Isusova - Split (Visoka).

Splitska podružnica HKLD-a proslavila Dan života

Članovi splitske podružnice Hrvatskoga katoličkog liječničkog društva (HKLD) obilježili su Dan života tradicionalnom tribinom u ponedjeljak 5. veljače u velikoj dvorani KBF-a u Splitu.

Nadbiskup Križić na blagdan sv. Stjepana slavio misu na Sustipanu

Župljani Župe sv. Stjepana pod Borovima sa splitskih Meja, u utorak 26. prosinca, svečano su proslavili župnu svetkovinu misom koju je, u crkvi sv. Stjepana na starom splitskom groblju Sustipan, predvodio splitsko-makarski nadbiskup i metropolit Zdenko Križić, izvijestili su iz Splitsko-makarske nadbiskupije.

Održano božićno čestitanje i primanje kod nadbiskupa Križića

Prigodom božićnih i novogodišnjih blagdana, u srijedu 20. prosinca 2023., u Nadbiskupskom ordinarijatu u Splitu, upriličeno je božićno primanje kod splitsko-makarskoga nadbiskupa i metropolita Zdenka Križića te uzajamna čestitka svećenika, županijskih i gradskih vlasti, predstavnika crkvenih i društvenih ustanova te javnih kulturnih djelatnika. Susretu je nazočio i umirovljeni splitsko-makarski nadbiskup Marin Barišić.

1 2 3 26