Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: stjepo-bartulica

ARGUMENTI Pobačaj u Hrvatskoj i novi prijedlog zakona o zaštiti života

Međunarodni dan života kojeg u Hrvatskoj obilježavamo prve nedjelje u veljači, odnosno za tri dana, bio je tema emisije 'Argumenti' u četvrtak, 4. veljače, na Hrvatskome katoličkom radiju. Gosti HKR-a bili su: voditelj Ureda za život i obitelj Hrvatske biskupske konferencije dr. sc. Petar Krešimir Hodžić, predsjednik Udruge 'Hrvatska za Život' Ante Čaljkušić i saborski zastupnik dr. sc. Stjepo Bartulica.

Argumenti HKR-a o stanju u SAD-u uoči inauguracije Joea Bidena

O aktualnom stanju u Sjedinjenim Američkim Državama uoči inauguracije 46. predsjednika Joea Bidena, u srijedu 19. siječnja u emisiji Argumenti Hrvatskoga katoličkog radija govorili su bivši ministar vanjskih poslova Davor Ivo Stier, saborski zastupnik Domovinskog pokreta Stjepo Bartulica i profesor na Fakultetu političkih znanosti Boško Picula. Emisiju je uredio i vodio Vlatko Ojvan.

Biskup Košić: Političari koji su protiv Hoda za život neće dobiti naš glas

U emisiji Argumenti HKR-a, 9. lipnja, o prvom Hodu za život koji će se održati u Sisku 20. lipnja govorili su sisački biskup mons. Vlado Košić, koordinatorica Hoda za život za Zagreb Andreja Kotnik, docent na Hrvatskom katoličkom sveučilištu dr. sc. Stjepo Bartulica i koordinator Hoda za život za Imotski Stipe Čelan. Razgovarali su o načinu zaštite vrijednosti života kroz Hod za život, zakonodavnom okviru te nauku i angažmanu Crkve.