Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: stozer-civilne-zastite

COVID-19: Upute ugostiteljima kojima je dozvoljeno usluživanje gostiju na terasama

Koronavirus.hr - službena stranica Vlade RH za pravodobne i točne informacije o koronavirusu u utorak 2. ožujka objavila je da ugostiteljski objekti i obiteljska poljoprivredna gospodarstva (OPG) kojima je, Odlukom Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, dozvoljena priprema, dostava i usluživanje na otvorenim terasama i drugim otvorenim prostorima za usluživanje hrane, pića, napitaka i slastica isto mogu obavljati uz pridržavanje svih protuepidemijskih mjera i strogih mjera fizičke udaljenosti.

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić u posjetu Stožeru civilne zaštite u Petrinji

Donacija koju su stanovnici livanjskoga kraja u BiH prikupili za stradalo stanovništvo Banovine prispjela je u četvrtak, 21. siječnja godine na lokaciju baze operacije Civilne zaštite Pigik na području Petrinje. U toj je prigodi Stožer civilne zaštite u vojarni „Pukovnik Predrag Matanović“ u Petrinji posjetio i izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Livnjak Zlatko Dalić, izvijestio je portal potresinfo.gov.hr Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske.

Organizacija prehrane na Banovini

Obroci za stanovnike potresom pogođenog područja pripremaju se na temelju naloga Stožera civilne zaštite (SCZ), objavio je u srijedu 21. siječnja mrežni portal potresinfo.gov.hr Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske.

COVID-19: Procedura za izdavanje e-Propusnica

Zahtjevi za izdavanje propusnica od ponedjeljka 21. prosinca upućuju se županijskim stožerima prema mjestu prebivališta ili boravišta osobe koja podnosi zahtjev, odnosno Ravnateljstvu Civilne zaštite ako se radi o drugom opravdanom razlogu, prenosi u nedjelju 20. prosinca koronavirus.hr - službena stranica Vlade RH za pravodobne i točne informacije o koronavirusu.

COVID-19: Od ponedjeljka 21. prosinca dostupan sustav e-Propusnice

Sustav e-Propusnice koji građanima omogućava jednostavno slanje zahtjeva za izdavanje propusnica korištenjem usluga e-Građani i Nacionalnog identifikacijskog autentifikacijskog sustava bit će ponovno dostupan od ponedjeljka 21. prosinca, prenosi u subotu 19. prosinca koronavirus.hr - službena stranica Vlade RH za pravodobne i točne informacije o koronavirusu.

COVID-19: Nove epidemiološke mjere za prodavaonice i trgovačke centre

Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske u četvrtak 10. prosinca objavio je odluku u kojoj je precizirao pravila o broju kupaca i posjetitelja u prodavaonicama i trgovačkim centrima, a koja na snagu stupa u subotu 12. prosinca s ciljem sprječavanja širenja zaraze koronavirusom, javlja Hina.

Udruga "U ime obitelji" Vladi, Stožeru i Saboru: Ukinite diskriminatorno ograničenje od 25 vjernika u crkvi

Udruga "U ime obitelji" zatražila je od Stožera civilne zaštite RH, Vlade Republike Hrvatske i zastupnika u Hrvatskom saboru ukidanje mjere Stožera od 27. studenoga kojom se drastično ograničava broj vjernika na bogoslužjima na samo 25 osoba, a kojom se krši pravo hrvatskih građana na slobodu vjeroispovijedi, piše u priopćenju Udruge "U ime obitelji" od petka 3. prosinca.

Covid-19: Nove mjere za ugostiteljske objekte i druge pružatelje ugostiteljskih usluga

Ovom Odlukom privremeno se, za vrijeme trajanja proglašene epidemije covida-19, uređuje rad i ograničava radno vrijeme ugostiteljskih objekata i drugih pružatelja ugostiteljskih usluga. Ova Odluka primjenjuje se od 22. studenoga, izvještava koronavirus.hr - službena stranica Vlade Republike Hrvatske za točne i pravodobne informacije o koronavirusu.

1 2 3