Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: strucni-skup

Prvi međubiskupijski stručni skup za vjeroučitelje u osnovnim i srednjim školama

U suorganizaciji katehetskih ureda Splitsko-makarske nadbiskupije i biskupija: Zadarske, Šibenske, Hvarske i Dubrovačke te splitske podružnice Agencije za odgoj i obrazovanje, u subotu 27. studenoga 2021. održan je po prvi put stručni skup za vjeroučitelje u osnovnim i srednjim školama dalmatinskih biskupija, o temi Pred izazovima novih religioznih pokreta i sljedbi.

Održan stručni skup za odgojiteljice u vjeri

Stručni skup za odgojiteljice u vjeri, organiziran u suradnji Katehetskog ureda Đakovačko-osječke nadbiskupije i Agencije za odgoj i obrazovanje Podružnica Osijek, održan je u subotu 20. studenoga u prostorima Vikarijata u Osijeku.

Stručni skup za vjeroučitelje osnovnih i srednjih škola Đakovačko-osječke metropolije

U suradnji Agencije za odgoj i obrazovanje Podružnice Osijek i katehetskih ureda Đakovačko-osječke nadbiskupije i Požeške biskupije 3. studenoga održan je stručni skup za vjeroučitelje osnovnih i srednjih škola Đakovačko-osječke metropolije. Skup na temu „Izazovi dokumentiranja praćenja, vrednovanja i ocjenjivanja“ održan je u online okruženju, a sudjelovalo je preko 390 vjeroučitelja.

Stručni skup o dobrobiti maloljetnika i ranjivih osoba u Crkvi

Povodom Dječjeg tjedna i Međunarodnog dana djeteta održan je 25. listopada u sjedištu Hrvatske biskupske konferencije u Zagrebu stručni skup za nad/biskupijske povjerenike za zaštitu maloljetnika i ranjivih osoba pod naslovom: „Dobrobit maloljetnika i ranjivih osoba u Crkvi – trenutno stanje i perspektive".

Nadbiskupijski stručni skup za vjeroučitelje u školi

Drugi ovogodišnji stručni skup za vjeroučitelje u osnovnim i srednjim školama Splitsko-makarske nadbiskupije i Hvarske biskupije, o temi „Bratstvo i socijalno prijateljstvo u nastavi vjeronauka u svjetlu enciklike Fratelli tutti“ održan je u subotu 5. lipnja u suorganizaciji Katehetskog ureda Splitsko-makarske nadbiskupije i splitske podružnice Agencije za odgoj i obrazovanje.

Vjeroučitelji o istraživačkom učenju

Stručni skup "Istraživačko učenje u nastavi Katoličkog vjeronauka" za vjeroučitelje Zagrebačke nadbiskupije u osnovnim i srednjim školama održan je 20. svibnja u prostorijama Ureda Zagrebačke nadbiskupije za vjeronauk u školi.

Održan skup Istraživačko učenje u nastavi Katoličkog vjeronauka

Stručni skup „Istraživačko učenje u nastavi Katoličkog vjeronauka“ namijenjen vjeroučiteljicama i vjeroučiteljima Zagrebačke nadbiskupije koji rade u osnovnim ili srednjim školama, održan je 22. travnja u prostorijama Ureda za vjeronauk (Zagreb, Branjugova 1).

1 2