Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: strucni-skup

Održan stručni skup za djelatnike katoličkih vrtića

U organizaciji Povjerenstva Hrvatske redovničke konferencije (HRK) za predškolski odgoj u ustanovama koje vode redovničke ustanove, u subotu 2. ožujka, u prostoru samostana Karmelićanki Božanskog Srca Isusova na zagrebačkom Vrhovcu održan je stručni skup s temom „Suodnos duhovnosti, riječi i pokreta“.

Održan stručni skup za vjeroučitelje pripravnike i njihove mentore

Stručno-metodička priprema pripravnika za odgojno-obrazovni rad i polaganje stručnog ispita održana je u srijedu, 21. veljače 2024. s početkom u 9 sati u Osnovnoj školi Ivana Gundulića u Zagrebu, izvijestio je Ured za vjeronauk u školi Zagrebačke nadbiskupije.

Zaključena Katehetska zimska škola

Katehetska zimska škola za vjeroučiteljice i vjeroučitelje u osnovnim školama održana je u ponedjeljak 19. i utorak 20. veljače 2024. u Nadbiskupijskom pastoralnom institutu u Zagrebu, u organizaciji Nacionalnoga katehetskog ureda Hrvatske biskupske konferencije i Agencije za odgoj i obrazovanje.

Stručni skup „Služenje bolesnima“ u Zadru

Na stručnom skupu „Služenje bolesnima u 21. st.“ u petak, 9. veljače, u dvorani sjemeništa ‘Zmajević’ u Zadru, don Marin Batur izlagao je o sakramentu bolesničkog pomazanja, a don Marko Dokoza opisao je svoje iskustvo rada kao bolničkog kapelana u Psihijatrijskoj bolnici na Ugljanu.

Započeo stručni skup „Služenje bolesnima u 21. st.“ u Zadru – zakonodavna osnova dušobrižništva u zdravstvenim i socijalnim ustanovama

Stručni skup „Služenje bolesnima u 21. st.“ o temi skrbi bolesnih i starijih osoba počeo je sa svojim dvodnevnim održavanjem u petak, 9. veljače 2024., u dvorani sjemeništa „Zmajević“ u Zadru, prigodno uz proslavu blagdana Blažene Djevice Marije Lurdske i obilježavanje Svjetskog dana bolesnika, izvijestio je Tiskovni ured Zadarske nadbiskupije.

Kreativne metode i tehnike u Katoličkom vjeronauku

Stručni skup za vjeroučitelje osnovnih i srednjih škola Splitsko-makarske, Zadarske, Šibenske, Hvarske i Dubrovačke nad/biskupije održan je u subotu 25. studenoga u Nadbiskupskom sjemeništu u Splitu u suorganizaciji Katehetskog ureda Splitsko-makarske nadbiskupije, splitske podružnice Agencije za odgoj i obrazovanje i Katoličkog bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Splitu, izvijestio je Tiskovni ured Splitsko-makarske nadbiskupije.

1 2 3 4