Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: svjedocanstvo

O. Bojan Bijelić o svom isusovačkom pozivu

U sklopu promocije duhovnih zvanja programom iDOM-a (Ignacijevske duhovne obnove za mlade) "Možda baš isusovac?" SKAC Palma objavila je na mrežnim stranicama svjedočanstvo poziva svoga novog duhovnika o. Bojana Bijelića.

Na Mladifestu se prikupljaju krunice za Ukrajinu

Inicijativom „Tvoja krunica za Ukrajinu“ na 33. Mladifestu u Međugorju prikupljaju se krunice koje će po završetku međunarodnog molitvenog festivala odnijeti u tu ratom zahvaćenu zemlju, o čemu je drugoga dana susreta, 2. kolovoza govorio zaporiško-harkivski pomoćni biskup Jan Sobilo, objavio je Radio Mir Međugorje a prenio Vatican News.

Rašćane: Blagoslovljen spomen-križ žrtvi četničkog pokolja don Ivanu Ćondiću

Spomen-križ žrtvi četničkog pokolja don Ivanu Čondiću, svećeniku Splitsko-makarske nadbiskupije, koji je kao župnik u Rašćanima zajedno s 35 župljana ubijen u četničkom zločinu u Rašćanima, u Zabiokovlju, 29. kolovoza 1942., otkriven je i blagoslovljen o 80. godišnjici mučeničke smrti, na Nedjelju Dobrog Pastira, 8. svibnja, u Rašćanima.

Marin Ivanović - Stole gostovao na korizmenoj tribini u Požegi

Druga korizmena tribina na kojoj je pjevač Marin Ivanović – Stole govorio o temi „Svjedočanstvo vjere i osobnog iskustva Boga“ održana je u četvrtak 17. ožujka u Dvorani sv. Terezije Avilske u Požegi, izvijestili su iz Požeške biskupije.

ACN: Svjedočanstvo molitve iz kijevskog skloništa

Papinska zaklada Pomoć Crkvi u nevolji (ACN) prenijela je 4. ožujka svjedočanstvo vlč. Mateusza iz rimokatoličke Župe sv. Antuna koji danonoćno ohrabruje svoju zajednicu, prenosi Vatican News.

U Sisku predstavljena knjiga „Svjedok Stepinčeva glasa svetosti“

Knjiga postulatora kauze bl. Alojzija Stepinca mons. dr. sc. Jurja Batelje „Svjedok Stepinčeva glasa svetosti. Prinosi za životopis biskupa Dragutina Nežića uz 75. obljetnicu njegova služenja Crkvi u Istri“, predstavljena je u četvrtak, 24. veljače u Velikom Kaptolu u Sisku.

1 2