Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: tajnik-za-odnose-s-drzavama-pri-drzavnom-tajnistvu-svete-stolice

Nadbiskup Gallagher u posjetu Sjevernoj Makedoniji

Tajnik za odnose s državama pri Državnom tajništvu Svete Stolice nadbiskup Paul Richard Gallagher od 16. do 19. lipnja bit će u posjetu Sjevernoj Makedoniji gdje će sudjelovati na Prespanskom forumu 2022. o budućnosti zapadnog Balkana, priopćili su iz strumičke Župe Rođenja sv. Ivana Krstitelja.

Nadbiskup Gallagher odlazi u Lavov i Kijev

Tajnik za odnose s državama pri Državnom tajništvu Svete Stolice nadbiskup Paul Richard Gallagher u srijedu 18. svibnja odlazi u Lavov i Kijev. Svrha je njegova putovanja izraziti blizinu stanovništvu u Ukrajini, prenosi Vatican News.

Susret nadbiskupa Gallaghera i ministrice vanjskih poslova BiH Turković

Tajnik za odnose s državama pri Državnom tajništvu Svete Stolice nadbiskup Paul Richard Gallagher prvog dana svojeg posjeta Bosni i Hercegovini, 17. ožujka 2022. susreo se sa zamjenicom predsjedavajućeg Vijeća ministara i ministricom vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Biserkom Turković, izvijestila je KTA.

Nadbiskup Gallagher stigao u posjet BiH

Tajnik za odnose s državama pri Državnom tajništvu svete Stolice nadbiskup Paul Richard Gallagher stigao je u četvrtak 17. ožujka 2022. u popodnevnim satima u sarajevsku zračnu luku, objavila je KTA.

Nadbiskup Gallagher u Južnom Sudanu: Papa bi mogao doći u pohod

Tajnik za odnose s državama pri Državnom tajništvu Svete Stolice nadbiskup Paul Richard Gallagher boravio je od 21. do 23. prosinca 2021. u Jubi, glavnom gradu Južnoga Sudana, gdje se susreo s političkim i vjerskim vlastima te zemlje, te sa suradnicima canterburyjskoga nadbiskupa, izvijestio je Vatican News.

Sveta Stolica osudila rasizam i netoleranciju: Potrebna je kultura susreta

Tajnik za odnose s državama Svete Stolice nadbiskup Paul Richard Gallagher je na Općoj skupštini Organizacije ujedinjenih naroda održao govor u povodu 20. godišnjice donošenja deklaracije iz Durbana i Plana aktivnosti o rasnoj diskriminaciji, objavio je u četvrtak 23. rujna 2021. Vatican News.

1 2