Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: tiskovni-ured

Novi Shematizam Đakovačko-osječke nadbiskupije

Iz tiska je izašao novi Shematizam Đakovačko-osječke nadbiskupije 2020., koji na jednome mjestu sabire ažurirane podatke i kontakte za sve nositelje i institucije crkvenog života i djelovanja u Đakovačko-osječkoj nadbiskupiji, javio je u petak 28. veljače Tiskovni ured Đakovačko-osječke nadbiskupije

Sastanak Središnjeg organizacijskog odbora za SHKM u Zagrebu

U prostorijama Nadbiskupskog duhovnog stola održan je u ponedjeljak 25. studenoga, pod predsjedanjem zagrebačkog nadbiskupa kardinala Josipa Bozanića, sastanak Središnjeg odbora za pripremu Susreta hrvatske katoličke mladeži, koji će se pod geslom „Što god vam rekne, učinite!“ (Iv 2, 5) održati 9. i 10. svibnja 2020. godine u Zagrebu, izvještava Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije.

Svetkovina sv. Roka proslavljena u zavjetnoj kapeli na Rokovu perivoju iznad Britanskog trga

Euharistijskim slavljem kojeg je 16. kolovoza u zavjetnoj kapeli na Rokovu perivoju iznad Britanskog trga u Zagrebu predvodio preč. mr. Milan Dančuo, profesor Katoličkog bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, proslavljen je blagdan tog velikog sveca. Uz predvoditelja slavlja, suslavili su kanonik Prvostolnog kaptola zagrebačkog mons. Zvonimir Sekelj, župnik župe sv. Blaža mons. Zlatko Koren, župnik in solidum preč. mr. Anđelko Katanec i vlč. Martin Krizmanić.