Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: tomislav-dokoza

Korizmeni susret učenika osmih razreda u požeškom Kolegiju

U organizaciji Povjerenstva za pastoral duhovnih zvanja, u subotu 25. veljače 2023. u Kolegiju Požeške biskupije u Požegi održan je susret učenika osmih razreda iz nekoliko župa Slavonsko-podravskog i Zapadno-slavonskog arhiđakonata Požeške biskupije, koji razmišljaju o svom budućem zvanju.

Holywin u požeškoj Župi sv. Leopolda Mandića

Tradicionalno bdjenje mladih Holywin održano je u ponedjeljak 31. listopada, uoči svetkovine Svih svetih u Župi sv. Leopolda Mandića u Požegi pod geslom „Ištite i dat će vam se! Tražite i naći ćete! Kucajte i otvorit će vam se!“

U Požegi održan glazbeno-duhovni program mladih „Otvorite vrata Kristu 2021.“

U organizaciji Povjerenstva za pastoral mladih Požeške biskupije, u petak 24. rujna, na završetku Biskupijskog dana prigodom 24. obljetnice uspostave Požeške biskupije, u Požegi je u dvorištu Odgojno-obrazovnog centra Požeške biskupije održan glazbeno-duhovni program „Otvorite vrata Kristu 2021.“ na kojem su se okupili mladi i obitelji iz Požege i drugih dijelova biskupije.

Skrutinij kandidata za prezbitersko ređenje u Požegi

U Biskupskom domu u Požegi 20. lipnja održana je posljednja provjera (skrutinij) za prezbitersko ređenje đakona Požeške biskupije Tomislava Dokoze  iz požeške župe sv. Leopolda Mandića, i Mateja Filipovića iz župe sv. Marije Magdalene u Sopju. Uz požeškog biskupa Antuna Škvorčevića  na skrutiniju su bili nazočni Josip Krpeljević, voditelj đakonskog praktikuma, i Ivan Popić, kancelar Biskupskog ordinarijata.