Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: trajna-formacija

Korizmena duhovna obnova polaznika Trajne formacije svećenika Zagrebačke nadbiskupije

Polaznici Trajne formacije svećenika Zagrebačke nadbiskupije sudjelovali su na korizmenoj duhovnoj obnovi u Župi sv. Ivana Nepomuka, Stupnik-Lučko koju je u ponedjeljak 6. ožujka predvodio preč. mr. Josip Kuhtić, kanonik Prvostolnog kaptola zagrebačkog i župnik Župe Pohoda BDM na Dolcu u Zagrebu, izvijestio je Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije.

Adventska duhovna obnova polaznika TFS-a Zagrebačke nadbiskupije

Polaznici Trajne formacije svećenika Zagrebačke nadbiskupije zaređenih u posljednjih deset godina sudjelovali su u ponedjeljak 28. studenoga u Centru pomirenja u Prozorju u Dugom Selu na adventskoj duhovnoj obnovi, izvijestio je Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije.

Održan susret druge skupine Trajne formacije svećenika

Susret druge skupine Trajne formacije svećenika Zagrebačke nadbiskupije održan je u utorak 8. studenog u prostorima Nadbiskupijskoga pastoralnog instituta u Zagrebu, izvijestio je Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije.

Duhovne vježbe svećenika u Karmelu sv. Ilije na Buškom jezeru

U organizaciji Nadbiskupijskoga povjerenstva za trajnu formaciju svećenika, zazivom Duha Svetoga u Karmelu sv. Ilije proroka na Buškom jezeru u ponedjeljak 26. rujna počele su petodnevne duhovne vježbe za trinaestoricu svećenika Đakovačko-osječke nadbiskupije. 

1 2 3