Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: travnik

VIII. međudekanski susret u BiH

Misno slavlje u sklopu VIII. međudekanskog susreta u Bosni i Hercegovini na blagdan sv. Katarine Sijenske, 29. travnja, u Nadbiskupijskom sjemeništu Petar Barbarić u Travniku predvodio je vrhbosanski nadbiskup kardinal Vinko Puljić.

"Online" Dan KŠC-a „Petar Barbarić“ u Travniku

Katolički školski centar „Petar Barbarić“ u Travniku u petak, 24. travnja obilježava svoj dan, koji je uslijed mjera poduzetih zbog pandemije koronavirusa, drukčije osmišljen i prilagođen aktualnoj situaciji, prenio je portal Katoličkog tjednika Nedjelja.

Katolički školski centar „Petar Barbarić“ nositelj međunarodnog projekta #3forECO

Svečanim potpisivanjem memoranduma o suradnji u petak 31. siječnja Katolički školski centar „Petar Barbarić“ iz Travnika, Srednja škola Nace Budjoni iz Kumanova te Ekonomsko-trgovinska škola iz Kikinde započeli su realizaciju projekta #3forECO, koji će sljedećih sedam mjeseci okupljati učenike i nastavnike iz te tri škole. Katolički školski centar „Petar Barbarić“ prvi put je nositelj tog projekta.

Obljetnica ubojstva katoličkog svećenika Ivana Burika

Iz središta Vukovara prema 27 kilometara udaljenom Tovarniku 8. listopada u 10 sati krenut će sudionici XI. memorijalne utrke Vukovar-Tovarnik, koju u povodu 28. obljetnice ubojstva tovarničkog župnika Ivana Burika trči šezdesetak trkača u organizaciji Maraton kluba „Hrvatski sokol” iz Osijeka i Udruge „Dr. Ante Starčević” iz Tovarnika.