Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: udruga-hrvatska-za-zivot

Održana 6. međunarodna konferencija za život „Život, dakle, biraj!“

U Zagrebu je od 12. do 14. travnja 2024. održana 6. međunarodna konferencija za život „Život, dakle, biraj!“ koja je po riječima samih organizatora, Udruge „Hrvatska za Život“, i reakcijama sudionika, bila jedna od najboljih i najkvalitetnijih konferencija uopće, izvijestili su organizatori.

Katolički izdavači na Interliberu 2022.

Na 44. međunarodnom sajmu knjige Interliber, koji će biti održan od 8. do 13. studenog 2022. na Zagrebačkom velesajmu, katolički izdavači izlagat će u paviljonima 5, 6 i 7.

U Slavonskom Brodu otvoren Centar za Život

Udruga Hrvatska za Život, osnovana 2017. godine s ciljem promicanja kulture života diljem Republike Hrvatske, a i diljem svijeta, otvorila je u utorak 21. prosinca savjetovalište Centar za Život u Slavonskom Brodu, koji će djelovati u prostorijama Obiteljskog centra u ulici Radoslava Lopašića na broju 7.

Za vikend blagoslov dvaju Centara za život u Slavoniji

Nakon dugo godina ustrajne molitve te predanog rada i truda, u Slavoniji će se u petak 19. ožujka (Vinkovci) i subotu 20. ožujka (Vukovar) blagoslovi ti dva nova Centra za život, priopćili su iz Udruge "Hrvatska za Život" i inicijative "40 dana za život" u utorak 16. ožujka.

Knjiga Josipa Matezovića „Krunica i litanije za život u (pred)bračnoj čistoći“

Uskoro izlazi tiskano izdanje knjige katoličkog vjeroučitelja Josipa Matezovića pod nazivom „Krunica i litanije za život u (pred)bračnoj čistoći“. Knjiga u sebi sadrži, kao što joj i sam naslov govori – krunicu za život u (pred)bračnoj čistoći i litanije, svakodnevnu molitvu za život u čistoći te kao dodatak devetnicu i sedmodnevni izazov s prigodnim tekstovima i poticajima za sve one koji žele rasti u kreposti čistoće i svetosti.

1 2