Budi dio naše mreže
Izbornik

Za vikend blagoslov dvaju Centara za život u Slavoniji

Zagreb/Vinkovci/Vukovar (IKA)

Nakon dugo godina ustrajne molitve te predanog rada i truda, u Slavoniji će se u petak 19. ožujka (Vinkovci) i subotu 20. ožujka (Vukovar) blagoslovi ti dva nova Centra za život, priopćili su iz Udruge "Hrvatska za Život" i inicijative "40 dana za život" u utorak 16. ožujka.

“Tako ćemo u Hrvatskoj, uz Zagreb, Split i Zadar, imati ukupno pet Centara za život. Centri za život su uredi udruge “Hrvatska za Život” i inicijative “40 dana za život” te savjetovališta za trudnice i obitelji u suradnji sa stručnjacima, psiholozima, ginekolozima, svećenicima, odvjetnicima i socijalnim radnicima”, navodi se u priopćenju Udruge koje potpisuje dopredsjednica iste Petra Milković.

Blagoslov će se održati uz prigodni program, uz mogućnost obilaska novih prostora, kao i upoznavanje s radom udruge „Hrvatska za Život“ te daljnjim planovima za izgradnju kulture života u Slavoniji.
Članovi Udruge „Hrvatska za Život“ iz Vinkovaca radosno pozivaju sve zainteresirane na svečani blagoslov velikog prostora Centra za život Vinkovci u samom centru grada, u ulici Ivana Gundulića 1, koji će se održati u petak 19. ožujka u 17 sati.

Također, predstavnici Udruge „Hrvatska za Život“ iz Vukovara radosna i zahvalna srca pozivaju Vukovarce na otvorenje i blagoslov Centra za život Vukovar koji će tako postati peti Centar za život u Hrvatskoj! Otvorenje će biti u subotu 20. ožujka u Ulici 204. vukovarske brigade 15 s početkom u 10 sati, navodi se u utorak 16. ožujka u priopćenju Udruge “Hrvatska za Život” i inicijative “40 dana za život”.