Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: udruga-u-ime-obitelji

Zahtjev Udruge U ime obitelji za uvođenjem mogućnosti anonimnih poroda

Udruga U ime obitelji je kao nositelj Hoda za život Hrvatska uputila zahtjev izabranim zastupnicama i zastupnicima u Hrvatskom saboru, predsjedniku i potpredsjednicima Vlade RH te nadležnim ministrima u Vladi RH da se u najhitnijem roku u saborsku proceduru uputi prijedlog zakona kojim će se trudnicama omogućiti anoniman porod u bolnicama.

Udruga U ime obitelji čestitala svim muškarcima Dan očeva

Povodom blagdana svetog Josipa, Djevičina zaručnika, Isusova poočima i zaštitnika hrvatske domovine, koji se diljem svijeta obilježava i kao Dan očeva, udruga U ime obitelji čestitala je u utorak, 19. ožujka, Dan očeva svim muškarcima koji svoje vrijeme i ljubav ulažu u neumornu brigu, zaštitu i odgoj svojih kćeri i sinova. Priopćenje prenosimo u cijelosti.

UiO: Zaustavite diskriminaciju žena koje odabiru biti majke

Povodom Međunarodnog dana žena, udruga U ime obitelji upozorava javnost na dva najčešća oblika društvene nepravde s kojima se u Hrvatskoj još uvijek suočava veliki broj žena: rad nedjeljom, osobito u trgovinama te učestala diskriminacija kojoj su na tržištu rada izložene žene koje odabiru biti majke.