Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: ured-za-vjeronauk-u-skoli-zagrebacke-nadbiskupije

Mali Lošinj: Ljetovanje za pobjednike vjeronaučne olimpijade

Pobjedničke ekipe ovogodišnjega natjecanja iz vjeronauka Zagrebačke nadbiskupije otišli su u ponedjeljak 3. srpnja na pobjedničko ljetovanje u Dom sv. Martina na Malom Lošinju, izvijestio je Ured za vjeronauk u školi Zagrebačke nadbiskupije.

U Zagrebu održan stručni skup za odgojiteljice u vjeri

Stručni skup za odgojiteljice u vjeri o temi „Religijska dimenzija interkulturalnog odgoja i obrazovanja“, u organizaciji Ureda Zagrebačke nadbiskupije za vjeronauk u školi i Agencije za odgoj i obrazovanje, održan je u subotu 6. svibnja 2023. u prostorijama Ureda za vjeronauk u Zagrebu.

Adventska duhovna obnova vjeroučitelja/ica i odgojiteljica u vjeri

U organizaciji Ureda za vjeronauk u školi Zagrebačke nadbiskupije u utorak 20. prosinca u Bogoslužnom prostoru bl. Alojzija Stepinca održana je adventska duhovna obnova za vjeroučitelje/ice i odgojiteljice u vjeri, izvijestio je nadbiskupijski Tiskovni ured.

Održan stručni skup voditelja Županijskih stručnih vijeća vjeroučitelja

U organizaciji Agencije za odgoj i obrazovanje i Ureda Zagrebačke nadbiskupije za vjeronauk u školi u ponedjeljak 19. prosinca u prostorijama Ureda za vjeronauk u Zagrebu održan je stručni skup za voditelje Županijskih stručnih vijeća vjeroučitelja s područja Zagrebačke nadbiskupije te Bjelovarsko-križevačke, Sisačke i Varaždinske biskupije, izvijestio je Ured za vjeronauk u školi Zagrebačke nadbiskupije.