Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: velika-devetnica

Osma srijeda Velike devetnice u nacionalnom svetištu sv. Josipa

Dr. sc. Daniel Patafta, profesor na Katoličkome bogoslovnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, predvodio je misno slavlje osme srijede Velike devetnice sv. Josipu, 6. ožujka, u Hrvatskom nacionalnom svetištu sv. Josipa u Karlovcu. O svojoj vjeri svjedočio je nogometaš Leonard Mesarić.

Druga srijeda Velike devetnice sv. Josipu u Varaždinu

Župa sv. Josipa u Varaždinu i ove godine organizira Veliku devetnicu svetom Josipu koja je započela u srijedu, 17. siječnja. Druge srijede devetnice, na spomendan sv. Franje Saleškog, misu i klanjanje na Banfici u srijedu, 24. siječnja, predvodio je vlč. Hrvoje Damiš, župnik u Trnovcu i studentski kapelan.

Treći petak Velike devetnice sv. Nikoli Taveliću

Treći petak Velike devetnice uoči blagdana sv. Nikole Tavelića proslavljen je na blagdan zaštitnika Šibenske biskupije i grada Šibenika, 29. rujna 2023. u crkvi sv. Frane i Hrvatskom nacionalnom svetištu sv. Nikole Tavelića.

Počeli „Dani oca Ante Gabrića“ u Metkoviću

U rodnoj župi misionara oca Ante Gabrića u Metkoviću, u ponedjeljak 20. veljače, u crkvi Sv. Ilije proroka, misnim slavljem počela je Velika devetnica njemu u čast te „Dani oca Ante Gabrića“.

Karlovac: Peta srijeda velike devetnice sv. Josipu

Na petu srijedu velike devetnice uoči svetkovine sv. Josipa, 15. veljače 2023. u Hrvatskom nacionalnom svetištu sv. Josipa u Karlovcu misu je predslavio generalni vikar Šibenske biskupije mons. Marinko Mlakić, a hodočastili su župljani Župe sv. Martina iz Hrnetića predvođeni župnikom vlč. Dragutinom Šengulom.

1 2 3