Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: veritas

Objavljen uskrsni broj Veritasa - Glasnika sv. Antuna Padovanskog

Iz tiska je izišao travanjski broj Glasnika sv. Antuna Padovanskog "Veritas" u kojem glavni urednik fra Vladimir Vidović u uvodniku ohrabruje i potiče sve čitatelje da strah i paniku zamijene nadom i odlučnošću te pouzdanjem u Gospodina te ističe kako nam je "upravo ova korizma dana da se upotpunosti sjedinimo sa Gospodinom u njegovoj muci i križu."

Korizmeni broj Veritasa – glasnika sv. Antuna Padovanskoga

Iz tiska je izašao novi broj Veritasa – Glasnika svetog Antuna Padovanskoga u kojem možete pronaći veliki intervju sa sarajevskim nadbiskupom, kardinalom Vinkom Puljićem, koji svjedoči kako je cijeli život bio i jest izazov i kako svakim danom treba svjedočiti vjeru i nadu. Neposredni povod za intervju je Tjedan solidarnosti s Crkvom u BiH te je ostvaren u suradnji s Hrvatskom katoličkom mrežom.

Novi broj Veritasa

Pobačaj – ubojstvo i teški grijeh tema je novog broja Veritasa – Glasnika sv. Antuna Padovanskoga.

Siječanjski broj Veritasa

U uvodniku novoga broja Veritasa - Glasnika sv. Antuna Padovanskoga, naslova Novi početak i nove mogućnosti, glavni urednik fra Vladimir Vidović potiče čitatelje da na početku nove godine iskreno rješavaju sve svoje životne probleme, ali samo s Isusom.

Novi broj Veritasa

U uvodniku prosinačkog broja Veritasa – Glasnika sv. Antuna Padovanskoga, glavni urednik fra Vladimir Vidović, stavlja naglasak na slavlje jedinstvenog događaja rođenja Boga i čovjeka.

Top naslovi katoličkih izdavača na 41. Interliberu

Na 41. Međunarodnom sajmu knjiga i učila Interliber koji se održava na zagrebačkom Velesajmu te koji okuplja najznačajnije izdavače, bili su prisutni i katolički izdavači. Donosimo koje nam top naslove proporučuju iz Kršćanske sadašnjosti, Glasa Koncila, Salesiane, Veritasa i Verbuma.

Novi broj Veritasa

U uvodniku novoga broja Veritasa - Glasnika sv. Antuna Padovanskoga znakovitog naslova Neka šute riječi, a govore djela, nadahnutom iz mjuzikla „Svetac svega svijeta“, glavni urednik fra Vladimir Vidović potiče činiti dobro u mjesecima koji su pred nama.

1 2