Budi dio naše mreže
Izbornik

Katolički nakladnici na Interliberu 2023.

Zagreb (IKA)

Na 45. međunarodnom sajmu knjige „Interliber“, koji će biti održan od 7. do 12. studenog 2023. na Zagrebačkom velesajmu, katolički nakladnici izlagat će u paviljonima 5 i 6.

Svečano otvorenje sajma bit će 7. studenoga u 11 sati na galeriji paviljona 5. Radno vrijeme sajma je od 10 do 20 sati u utorak, srijedu, četvrtak i nedjelju, te od 10 do 21 sat u petak i subotu. Ulaz za sve posjetitelje je besplatan, kao i parking.

Kršćanska sadašnjost

Izdavačka kuća Kršćanska sadašnjost izložit će više od 500 naslova čija će cijena biti snižena od 20 % do 60 %. Novi naslovi bit će ponuđeni s popustom od 20 %, biblijska izdanja s popustom od 25 %, a cijena ostalih izdanja bit će snižena od 30 do 70 %.

Drugoga dana sajma, 8. studenoga, na pozornici u paviljonu 6, Kršćanska sadašnjost organizira predstavljanje knjige „Poraz ljudskosti. Crkveni nauk u epohi nuklearnog oružja“ i razgovor s autorom Odilon-Gbènoukpuom Singboom. Ulaz je slobodan za sve posjetitelje.

Na novoopremljenom štandu 8d u paviljonu 5 KS će promovirati i besplatnu aplikaciju eKS pomoću koje se izdanja mogu kupiti i preuzeti u obliku eKnjiga, kao i aplikaciju eČasoslov.

Tijekom trajanja Interlibera na popustu su također izabrani naslovi u svim knjižarama (u Zagrebu, Karlovcu, Osijeku, Mariji Bistrici, Zadru i Splitu) i mrežnoj knjižari, u okviru projekta Zajednice nakladnika i knjižara „Knjiga svima i svuda“.

Verbum

Nakladna kuća Verbum svoja izdanja izložit će u paviljonu 5 na štandu 9b.

Paralelno s Interliberom, u Verbumovim knjižarama diljem Hrvatske bit će održana i akcija „Knjiga svima i svuda“, u okviru koje će kupci moći nabaviti knjige po sajamskim cijenama.

Veritas

Veritas – Glasnik sv. Antuna Padovanskoga svoja izdanja će po prigodnim cijenama izložiti u paviljonu 6 na štandu 1f.

Salesiana

Nakladnička kuća Salesiana će nova i ostala izdanja, uz prigodne popuste, izložiti u paviljonu 6 na štandu 3g.

Figulus

Izdavačka kuća Figulus iz Koprivnice pripremila je popuste do 60 % i poklone za kupnje u vrijednosti višoj od 30 eura. Izlagat će u paviljonu 6 na štandu 9e.

Pretposljednjega dana sajma, 10. studenoga, na izlagačkom prostoru Figulus će od 17 do 21 sat organizirati druženje s Danijelom i Ivanom Katanović, autorima knjige „5 minuta za brak i obitelj“.

Glas Koncila

Glas Koncila, iako neće biti prisutan na Zagrebačkom velesajmu, u svojim knjižarama će od 6. do 20. studenoga ponuditi izdanja objavljena u posljednjih godinu dana s popustom od 20 %, a sva ostala izdanja s popustom od 30 %.

Dodatne informacije o najvećoj književnoj manifestaciji u Hrvatskoj mogu se pronaći na stranici Interliber – Zagrebački Velesajam (zv.hr).