Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: interliber

Katolički nakladnici na Interliberu 2023.

Na 45. međunarodnom sajmu knjige „Interliber“, koji će biti održan od 7. do 12. studenog 2023. na Zagrebačkom velesajmu, katolički nakladnici izlagat će u paviljonima 5 i 6.

Katolički izdavači na Interliberu 2022.

Na 44. međunarodnom sajmu knjige Interliber, koji će biti održan od 8. do 13. studenog 2022. na Zagrebačkom velesajmu, katolički izdavači izlagat će u paviljonima 5, 6 i 7.

Kršćanska sadašnjost i Verbum na Interliberu

Katoličke nakladničke kuće Kršćanska sadašnjost i Verbum sudjeluju na 43. međunarodnom sajmu knjige „Interliber“ koji se održava od 9. do 14. studenoga 2021. na Zagrebačkom velesajmu.

Na Interliberu predstavljena knjiga „Isusov poeta"

U sklopu Interlibera u Zagrebu nakladnička kuća Glas Koncila održala je u subotu 16. studenoga promociju knjige „Isusov poeta“. Riječ je prvoj zbirci pjesama Nenada Mirka Novakovića, mladog svećenika pjesnika koji je tragično preminuo prije 30 godina u 32. godini života.

Top naslovi katoličkih izdavača na 41. Interliberu

Na 41. Međunarodnom sajmu knjiga i učila Interliber koji se održava na zagrebačkom Velesajmu te koji okuplja najznačajnije izdavače, bili su prisutni i katolički izdavači. Donosimo koje nam top naslove preporučuju iz Kršćanske sadašnjosti, Glasa Koncila, Salesiane, Veritasa i Verbuma.