Budi dio naše mreže
Izbornik

Kršćanska sadašnjost i Verbum na Interliberu

Zagreb (IKA)

Katoličke nakladničke kuće Kršćanska sadašnjost i Verbum sudjeluju na 43. međunarodnom sajmu knjige „Interliber“ koji se održava od 9. do 14. studenoga 2021. na Zagrebačkom velesajmu.

Na Interliberu, koji se prošle godine nije održao zbog pandemije, predstavit će se više od 230 izlagača.

Novoopremljeni štand Kršćanske sadašnjosti bit će, kao i prijašnjih godina, u 5. paviljonu. U ponudi će biti više od 500 naslova KS-a koji će biti sniženi od 20 % do 70 %. Nova izdanja moći će se kupiti po sajamskom popustu od 20 %, sva biblijska izdanja bit će snižena 25 %, a popust 30 – 70 % odnosi se na sva ostala izdanja, od područja duhovnosti, ekumene, kršćanskih klasika, izdanja za djecu i mlade, aktualne teološke kršćanske refleksije do teoloških izdanja, crkvenih dokumenata itd.

Sva izdanja u nakladi Verbuma, pak, na Interliberu će biti snižena za 20 %. Osim toga, više od 70 odabranih naslova dodatno je sniženo i moći će ih se nabaviti s popustom 30 – 50%.

Svi navedeni popusti tijekom trajanja Interlibera vrijede i u svim knjižarama KS-a i Verbuma (uključujući mrežne knjižare), u okviru projekta Zajednice nakladnika i knjižara „Knjiga svima i svuda“.