Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: visnja-staresina

Za Republiku Hrvatsku je opstojnost Hrvata u Bosni i Hercegovini pitanje nacionalne sigurnosti

Položaj Hrvata u Bosni i Hercegovini, razlozi za njihovo masovno iseljavanje, te rješenja kako bi se zaustavili takvi trendovi, bile su teme HKR-ovih "Argumenata" u srijedu, 11. ožujka. O tome su u HKR-ovom studiju govorili novinarka i kolumnistica Višnja Starešina, bivši ministar vanjskih poslova Davor Ivo Stier te Tado Jurić s Hrvatskog katoličkog sveučilišta. Voditelj i urednik je Vlatko Ojvan.

Premijera dokumentarnog filma "Stepinac: kardinal i njegova savjest"

U povodu 60. obljetnice smrti kardinala Stepinca, u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu, u subotu 8. veljače premijerno je prikazan dokumentarni film “Stepinac: Kardinal i njegova savjest” scenaristice i autorice Višnje Starešine, a u produkciji Interfilma i Hrvatskoga katoličkog sveučilišta.

Rektor Željko Tanjić i autorica Višnja Starešina najavili premijeru dokumentarnog filma "Stepinac: Kardinal i njegova savjest"

Rektor Hrvatskog katoličkog sveučilišta prof. dr. Željko Tanjić te scenaristica i redateljica Višnja Starešina, najavili su u četvrtak 6. veljače na Hrvatskom katoličkom radiju, premijeru dokumentarnog filma "Stepinac: Kardinal i njegova savjest" koja će biti u subotu 8. veljače u 20 sati u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu, a u čijoj produkciji uz Interfilm sudjeluje i Hrvatsko katoličko sveučilište.