Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: vizitacija

Dikasterij za kler pozvao sve španjolske biskupe u Rim

Susret španjolskih biskupa održat će se u utorak, 28. studenog 2023. u Rimskoj kuriji, objavila je u ponedjeljak, 30. listopada 2023. Španjolska biskupska konferencija na kraju izvanredne opće skupštine, izvijestila je KNA.

Vizitacija dominikanskih samostana u Rijeci i Petrovču

Učitelj Reda propovjednika fr. Gerard Timoner III. u pratnji sociusa provincijala Hrvatske dominikanske provincije fr. Domagoja A. Polanščaka stigao je 2. lipnja u službenu vizitaciju samostanu sv. Jeronima u Rijeci, navodi se na mrežnoj stranici Hrvatske dominikanske provincije.

Učitelj Reda propovjednika u pohodu Dubrovniku

Učitelj Reda propovjednika fr. Gerard Francisco Parco Timoner III.  sa suradnicima fr. Pablom Carlosom Sicouly i fr. Florentinom Bolo službenu vizitaciju Hrvatskoj dominikanskoj provinciji započeo je u Samostanu sv. Dominika u Dubrovniku, koji u kontinuitetu djeluje od 1225. godine.

Papa Franjo: Imam u ruci zahtjev za ostavkom kardinala Woelkija

U razgovoru za europske kulturne časopise Isusovačkog reda papa Franjo komentirao je moguću novu vizitaciju u nadbiskupiji Köln ponovivši kako u ruci ima ostavku kardinala Rainera Marije Woelkija, objavila je u utorak 14. lipnja Njemačka katolička novinska agencija (KNA).

Nadbiskup Cavalli blagoslovio studio Radio Marije u Međugorju

Prostorije Radio Marije u Bosni i Hercegovini u Međugorju posjetio je u srijedu 4. svibnja predsjednik Svjetske obitelji Radio Marije Vittorio Viccardi, a tom prigodom ih je apostolski vizitator za župu Međugorje mons. Aldo Cavalli blagoslovio, izvijestila je Radio Marija u BiH.

1 2