Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: vizitacija

Papa Franjo: Imam u ruci zahtjev za ostavkom kardinala Woelkija

U razgovoru za europske kulturne časopise Isusovačkog reda papa Franjo komentirao je moguću novu vizitaciju u nadbiskupiji Köln ponovivši kako u ruci ima ostavku kardinala Rainera Marije Woelkija, objavila je u utorak 14. lipnja Njemačka katolička novinska agencija (KNA).

Nadbiskup Cavalli blagoslovio studio Radio Marije u Međugorju

Prostorije Radio Marije u Bosni i Hercegovini u Međugorju posjetio je u srijedu 4. svibnja predsjednik Svjetske obitelji Radio Marije Vittorio Viccardi, a tom prigodom ih je apostolski vizitator za župu Međugorje mons. Aldo Cavalli blagoslovio, izvijestila je Radio Marija u BiH.

Kanonska vizitacija franjevaca Australiji

Provincijalni ministar Hrvatske franjevačke provincije sv. Ćirila i Metoda fra Milan Krišto ovih dana nalazi se u posjetu braći koja žive i djeluju u Sydneyu u Australiji u sklopu kanonske vizitacije sve braće Provincije.

Godišnja vizitacija Papinskog Hrvatskog zavoda sv. Jeronima u Rimu

U srijedu 17. veljače na Pepelnicu, završena je godišnja vizitacija Papinskog Hrvatskog zavoda sv. Jeronima u Rimu. Ovogodišnju vizitaciju u ime hrvatskih biskupa obavio je mons. Tomo Vukšić, nadbiskup koadjutor Vrhbosanske nadbiskupije i apostolski upravitelj Vojnog ordinarijata u BiH, a ujedno i predsjednik Biskupske komisije za Zavod sv. Jeronima.

1 2