Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: vjera-i-svjetlo

Četvero članova zajednice „Vjera i svjetlo“ primilo prvu pričest

Na misnom slavlju koje je u nedjelju, 24. listopada u Župi sv. Nikole Tavelića u Slavonskom Brodu uz domaćeg župnika vlč. Matu Matasovića i fra Iliju Jerkovića, ravnatelja Zlatnog cekina, predvodio vlč. Mato Martinković, pastoralni suradnik župe, četvero odraslih članova brodske zajednice Vjera i svjetlo „Kapljice dobrote“ primilo je prvu pričest.

Zajednice „Vjera i svjetlo“ s područja Varaždinske biskupije proslavile Svijećnicu

Susret zajednica „Vjera i svjetlo“ koje djeluju na području Varaždinske biskupije imale su svoj susret na blagdan Svijećnice, u nedjelju 2. veljače u Čakovcu. Naime, blagdan Svijećnice ujedno je rođendan Zajednice te je običaj da svake godine nekoliko zajednica zajedno proslavi ovaj dan. U župnoj crkvi Svetog Nikole biskupa u Čakovcu okupile su zajednice koje djeluju u Đurđevcu/Kloštru Podravskom, Koprivnici i Čakovcu.

Provincijski susret voditelja zajednica "Vjera i svjetlo"

U župi svetog Antuna Padovanskoga u Koprivnici od 15. do 17. studenoga održan je provincijski susret koordinatora i voditelja zajednica „Vjera i svjetlo”. Susret je, ujedno, bio godišnja duhovna obnova za sve koordinatore i voditelje zajednica „Vjere i svjetla” s područja Hrvatske.

Vinkovačka zajednica Vjera i svjetlo proslavila 15. obljetnicu postojanja

U organizaciji Građanskog društva Moji Vinkovci u subotu 15. prosinca u Hotelu Admiral, kao 149. društveni ugodnik, organizirana je deseta Božićna košarica pjesme i prijateljstva. Sudjelovali su članovi i prijatelji zajednice „Vjera i svjetlo”, koji su proslavili svoj 15. rođendan.