Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: vlc-dino-rupcic

Katehetska nedjelja u Donjem Lapcu

Katehetska nedjelja obilježena je u nedjelju 20. rujna u Župi sv. Ivana Pavla II. u Donjem Lapcu svečanom misom koju je u 11 sati predslavio župnik Donjeg Lapca, Boričevca i Zavalja Dino Rupčić.

Ekumenizam na djelu u Donjem Lapcu

Na Nedjelju Božjeg milosrđa, 19. travnja, misu bez naroda u najmlađoj župi Gospićko-senjske biskupije sv. Ivana Pavla II. u Donjem Lapcu predvodio je župnik Dino Rupčić. Budući da pravoslavni vjernici u nedjelju 19. travnja slave svetkovinu Uskrsnuća Gospodnjeg, župnik Rupčić pohodio je pravoslavnog svećenika u Donjem Lapcu o. Predraga Sušića i u duhu ekumenizma čestitao mu najveću svetkovinu svih kršćana.

Primanje novih ministranata u župi Donji Lapac

U župi Sv. Ivana Pavla II. u Donjem Lapcu na župnom euharistijskom slavlju na treću nedjelju došašća 15. prosinca župnik vlč. Dino Rupčić u ministrantsku je službu uveo Franju Kristića, učenika drugog razreda i Mihaelu Jurešić učenicu šestog razreda osnovne škole Donji Lapac.

Obljetnica posvete župne crkve Sv. Ivana Pavla II.

Na treću obljetnicu posvete župne crkve Sv. Ivana Pavla II. u Donjem Lapcu u utorak 8. listopada misu je predvodio župnik Klanca, Aleksinice i Donjeg Pazarišta vlč. Petar Šporčić u zajedništvu s mjesnim župnikom vlč. Dinom Rupčićem.