Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: vlc-ivica-zrno

Proslava blagdana sv. Marka u Krndiji

Povodom blagdana svetog Marka, prvog pisca Evanđelja, aleksandrijskog biskupa i mučenika te zaštitnika Venecije, a koji se slavi i kao zaštitnik polja, vinograda i usjeva, u četvrtak, 25. travnja, u crkvi Uzvišenja sv. Križa u Krndiji, filijali Župe sv. Ladislava kralja Punitovci, slavljena je misa koju je predvodio domaći župnik Ivica Zrno.

Blagoslov prvašića u Punitovcima

Na prvu nedjelju nakon početka školske godine, 10. rujna, u punitovačkoj Župi sv. Ladislava kralja tijekom misnog slavlja predstavljani su učenici prvih razreda Osnovne škole Josip Kozarac.

Dan obilježavanja progona Nijemaca

Povodom Dana progona Nijemaca s područja bivše Jugoslavije po završetku Drugoga svjetskog rata, naročito iz prostora Podunavlja, đakovački ogranak Zemaljske udruge podunavskih Švaba organizirao je 11. svibnja komemoraciju na njemačkom groblju u Krndiji.

Sjećanje na žrtvu grada Vukovara u Punitovcima

Punitovačka Župa svetog Ladislava, kralja, započela je s programom sjećanja na žrtvu grada Vukovara u četvrtak 17. studenoga euharistijskim slavljem koje je predvodio župnik Ivica Zrno.

Dušni dan u Krndiji

Misu na Dušni dan, 2. studenoga 2022., u crkvi Uzvišenja Svetoga Križa u Krndiji, u župi Punitovci – nekada najvećem selu Đakovštine naseljenom Nijemcima koji su protjerani i stradali u logorima u Drugom svjetskom ratu, predslavio je punitovački župnik Ivica Zrno.

Katehetska nedjelja u Punitovcima

Katehetska nedjelja, uz zaziv Duha Svetoga i blagoslov učenika i nastavnika povodom početka nove školske godine, proslavljena je 18. rujna u Župi sv. Ladislava, kralja ugarskoga, u Punitovcima.

1 2 3 4