Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: vlc-ivica-zrno

Sjećanje na žrtvu grada Vukovara u Punitovcima

Punitovačka Župa svetog Ladislava, kralja, započela je s programom sjećanja na žrtvu grada Vukovara u četvrtak 17. studenoga euharistijskim slavljem koje je predvodio župnik Ivica Zrno.

Dušni dan u Krndiji

Misu na Dušni dan, 2. studenoga 2022., u crkvi Uzvišenja Svetoga Križa u Krndiji, u župi Punitovci – nekada najvećem selu Đakovštine naseljenom Nijemcima koji su protjerani i stradali u logorima u Drugom svjetskom ratu, predslavio je punitovački župnik Ivica Zrno.

Katehetska nedjelja u Punitovcima

Katehetska nedjelja, uz zaziv Duha Svetoga i blagoslov učenika i nastavnika povodom početka nove školske godine, proslavljena je 18. rujna u Župi sv. Ladislava, kralja ugarskoga, u Punitovcima.

Vlč. Ivica Zrno uveden u službu punitovačkog župnika

Dana 28. kolovoza 2022. u Župi sv. Ladislava kralja u Punitovcima u službu je župnika svečano uveden vlč. Ivica Zrno. Misno slavlje, kao i uvođenje u službu predvodio je vlč. Mato Gašparović, bivši punitovački župnik, uvođenje je vodio i vlč. Antun Japundžić.

Proslavljena župna svetkovina sv. Ane u Laćarku

Župa svete Ane, majke Blažene Djevice Marije u Laćarku je u utorak 26. srpnja proslavila svetkovinu svoje nebeske zaštitnice misom koju je predslavio srijemski biskup Đuro Gašparović.

1 2 3