Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: vlc-ivica-zuljevic

Proslavljena 25. godišnjica ređenja požeških svećenika

Umirovljeni požeški biskup Antun Škvorčević predvodio je u srijedu, 26. lipnja 2024., u kapeli sv. Ivana Pavla II. (kripta požeške katedrale) euharistijsko slavlje povodom 25. godišnjice ređenja petorice svećenika Požeške biskupije: Zdravka Arića, Gorana Mitrovića, Pavla Primorca, Ivice Šoha i Ivice Žuljevića.

Priopćenje s izvanrednog zasjedanja Hrvatske biskupske konferencije

Izvanredno zasjedanje Hrvatske biskupske konferencije pod predsjedanjem predsjednika HBK splitsko-makarskog nadbiskupa i apostolskog upravitelja Porečke i pulske biskupije Dražena Kutleše održano je u utorak 24. siječnja 2023. godine, u sjedištu HBK u Zagrebu.

Radni sastanak ravnatelja katoličkih škola u Hrvatskoj

U organizaciji Nacionalnog ureda za katoličke škole u prostorima Hrvatske biskupske konferencije u Zagrebu održan je u petak 30. rujna radni sastanak ravnatelja katoličkih škola u Republici Hrvatskoj, uobičajen na početku nove školske godine.

Molitveno bdjenje u požeškoj crkvi Sv. Lovre

U predvečerje svetkovine sv. Lovre, zaštitnika Požeške biskupije i biskupijskog Caritasa, 9. kolovoza svečanom službom večernjih hvala u starodrevnoj crkvi Sv. Lovre u Požegi započelo je molitveno bdjenje u čast svetog zaštitnika.

Ravnatelji hrvatskih katoličkih škola na misi u katedrali sv. Stošije

Misu za sudionike susreta ravnatelja hrvatskih katoličkih osnovnih i srednjih škola koji se održava u Zadru, u četvrtak 1. srpnja u katedrali sv. Stošije u Zadru predslavio je predstojnik Nacionalnog ureda Hrvatske biskupske konferencije za katoličke škole vlč. Ivica Žuljević.

1 2