Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: vlc-krunoslav-siroglavic

Predavanja na Katehetskoj proljetnoj školi

Na Katehetskoj proljetnoj školi za vjeroučitelje koji rade u osnovnim školama održanoj 21. travnja održana su tri akademska predavanja i tri stručna izlaganja.

Posjet učenika sedmih i osmih razreda Kolegiju Požeške biskupije

U okviru programa pastorala duhovnih zvanja u subotu 2. travnja Kolegij Požeške biskupije posjetili su učenici sedmih i osmih razreda iz Lipika (Župa sv. Franje Asiškog), Lukača (Župa sv. Luke Evanđelista), Nove Gradiške (Župa Bezgrješnog začeća BDM i Župa Kraljice Svete Krunice), Virovitice (Župa sv. Leopolda Mandića), Daruvara (Župa Presvetog Trojstva) i Požege (Župa sv. Terezije Avilske, Župa sv. Leopolda Mandića i Župa sv. Ivana Krstitelja).

Svetkovina Krista Kralja i Svjetski dan mladih u požeškoj katedrali

Na svetkovinu Isusa Krista Kralja svega stvorenja, 21. studenoga, večernjim euharistijskim slavljem u požeškoj katedrali u kojem su na poseban način sudjelovali mladi grada Požege i krizmanici požeške Župe sv. Terezije Avilske – proslavljen je Svjetski dan mladih.

Biskupijski kamp za mlade u Dubokoj pokraj Velike

U organizaciji Povjerenstva Požeške biskupije za pastoral mladih u blizini Velike, na lokaciji „Duboka“ u Parku prirode Papuk od nedjelje 25. do subote 31. srpnja održan je Biskupijski kamp za mlade, izvijestila je Požeška biskupija.