Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: vlc-marijan-stingl

Završen 5. Mladifest Hrvatska

U organizaciji Marijine legije, uz potporu Sisačke biskupije, od 30. lipnja do 2. srpnja 2023. održan je u Župi sv. Kvirina u Sisku 5. Mladifest Hrvatska pod geslom „A s njome su nam došla sva dobra i od ruku njezinih blago nebrojeno“ (Mudr 7, 11).

U Sisku počeo 5. Mladifest Hrvatska

U organizaciji Marijine legije, a uz potporu Sisačke biskupije, u petak 30. lipnja u Župi sv. Kvirina u Sisku počeo je jubilarni peti po redu Mladifest Hrvatska, izvijestio je Ured za odnose s javnošću Sisačke biskupije.

Aktualno HKR-a: Najavljen 5. Mladifest Hrvatska u Sisku

U organizaciji Marijine legije, a uz potporu Sisačke biskupije, od 30. lipnja do 2. srpnja bit će održan 5. Mladifest Hrvatska u Župi sv. Kvirina u Sisku. O Mladifestu je u emisiji „Aktualno“ Hrvatskoga katoličkog radija u utorak 20. lipnja govorio povjerenik za mlade Sisačke biskupije vlč. Marijan Štingl.

Marijina legija prikazala Pasiju u Petrinji

Nekoliko stotina gledatelja okupilo se u nedjelju 2. travnja 2023. ispred crkve sv. Lovre u Petrinji na glazbeno-scenskom prikazu Isusove muke koji su izveli članovi Marijine legije.

Premijera dokumentarnog filma "Janči"

U nedjelju 18. rujna u Hrvatskom pučkom domu u Voloderu održana je premijera dokumentarnog filma "Janči" režisera Kristijana Jalšića koji govori o povijesti te ljubavi prema glazbi i Crkvi  90-godišnjega bivšeg orguljaša iz Volodera Ivana Jančina Matijaša.

Program trećeg Mladifesta u Hrvatskoj

Marijina Legija iz Petrinje, u suradnji sa Sisačkom biskupijom, organizira treći Mladifest u Hrvatskoj koji će se održati od 27. do 29. kolovoza ove godine, po uzoru na Mladifest u Međugorju. O samom programu i organizaciji u HKR-ovoj emisiji Aktualno govorili su vlč. Marijan Štingl, povjerenik za pastoral mladih Sisačke biskupije i vjeroučiteljica Darija Marjanović.