Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: vlc-mario-zigman

Prvi korizmeni susret za studente u Osijeku „Tko sam ja?”

Misom u osječkoj župi sv. Ćirila i Metoda u utorak, 28. veljače, započeli su korizmeni susreti za studente pod nazivom „Gdje sam ja?”. Misu je predvodio je fr. Ivan Dominik Iličić OP, studentski kapelan iz Rijeke, a koncelebrirao je vlč. Mario Žigman, studentski kapelan i župnik Župe sv. Luke evanđelista u Josipovcu.

Hodočašće u Srijemsku biskupiju

Župljani Župe sv. Luke evanđelista iz Josipovca hodočastili su u subotu, 25. veljače u Srijemsku biskupiju predvođeni župnikom vlč. Marijom Žigmanom i pastoralnim suradnikom vlč. dr. Ivanom Benakovićem.

Održan treći u nizu formativni seminar „Mladi za mlade“

Na Katoličkom bogoslovnom fakultetu u Đakovu, u organizaciji Ureda za pastoral mladih Đakovačko-osječke nadbiskupije, u petak 17. i subotu 18. veljače održan je treći formativni susret programa „Mladi za mlade“, izvijestio je Tiskovni ured Đakovačko-osječke nadbiskupije.

Započela temeljna formacija „Mladi za mlade“ u Đakovu

Ured za pastoral mladih Đakovačko-osječke nadbiskupije s povjerenikom vlč. Mariom Žigmanom organizirao je u subotu 26. studenoga prvi vikend susret formativnog seminara „Mladi za mlade“ koji je održan u Sinodskoj dvorani Središnje nadbiskupijske i fakultetske knjižnice u Đakovu, izvijestio je Tiskovni ured Đakovačko-osječke nadbiskupije.

Duhovna obnova uoči adventa u Josipovcu

U organizaciji Instituta za novu evangelizaciju „Sveti Ivan Pavao II.“ i Župe sv. Luke evanđelista u Josipovcu održana je 24. i 25. studenoga duhovna obnova uoči adventa. Voditelji obnove bili su vlč. dr. Davor Vuković i prof. dr. Krešimir Šimić u suradnji sa župnikom Mariom Žigmanom. 

Održana 5. Duhos brucošijada

U osječkoj Župi sv. Ćirila i Metoda 5. studenoga održana je 5. Duhos brucošijada pod geslom „Otvorite vrata Kristu!“ (sv. Ivan Pavao II.).

1 2 3 4