Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: vlc-mario-zigman

Započela temeljna formacija „Mladi za mlade“ u Đakovu

Ured za pastoral mladih Đakovačko-osječke nadbiskupije s povjerenikom vlč. Mariom Žigmanom organizirao je u subotu 26. studenoga prvi vikend susret formativnog seminara „Mladi za mlade“ koji je održan u Sinodskoj dvorani Središnje nadbiskupijske i fakultetske knjižnice u Đakovu, izvijestio je Tiskovni ured Đakovačko-osječke nadbiskupije.

Duhovna obnova uoči adventa u Josipovcu

U organizaciji Instituta za novu evangelizaciju „Sveti Ivan Pavao II.“ i Župe sv. Luke evanđelista u Josipovcu održana je 24. i 25. studenoga duhovna obnova uoči adventa. Voditelji obnove bili su vlč. dr. Davor Vuković i prof. dr. Krešimir Šimić u suradnji sa župnikom Mariom Žigmanom. 

Održana 5. Duhos brucošijada

U osječkoj Župi sv. Ćirila i Metoda 5. studenoga održana je 5. Duhos brucošijada pod geslom „Otvorite vrata Kristu!“ (sv. Ivan Pavao II.).

Održan kamp za mlade u Zatonu

Ured za pastoral mladih Đakovačko-osječke nadbiskupije organizirao je u Zatonu kamp za mlade pod nazivom „Kome pripada tvoje srce?“, koji je održan od 16. do 23. kolovoza.

Održan 3. formativni susret „Mladi za mlade“

U Nadbiskupijskom vikarijatu u Osijeku u organizaciji Ureda za pastoral mladih Đakovačko-osječke nadbiskupije 18. lipnja održan je treći formativni susret programa „Mladi za mlade“.

Predavanje za mlade u Osijeku

Predavanje „Prisilne misli“ održao je vlč. Matej Perić u utorak 14. lipnja u Župi sv. Ćirila i Metoda.

1 2 3