Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: vojni-ordinarijat-u-rh

Obilježena 31. obljetnica HVU „Dr. Franjo Tuđman“

U prigodi svečanog obilježavanja 31. obljetnice Hrvatskog vojnog učilišta „Dr. Franjo Tuđman“, u utorak 20. prosinca, vojni ordinarij Jure Bogdan predvodio je misu zornicu u kapeli sv. Mihaela arkanđela na HVU, izvijestio je Vojni ordinarijat u Republici Hrvatskoj.

Božićno čestitanje u Vojnom ordinarijatu

Tradicionalno božićno čestitanje u Vojnom ordinarijatu u Zagrebu održano je u petak 16. prosinca, objavljeno je na službenim stranicama Vojno-redarstvene biskupije.

Održane duhovne vježbe za djelatnike Ministarstva unutarnjih poslova

U Valbandonu pored Pule održane su od srijede 16. do petka 18. studenoga duhovne vježbe za djelatnike Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske, PU virovitičko-podravske, PU zadarske i PU zagrebačke. Voditelj je bio biskupski vikar za pastoral MUP-a i redarstvenih službi vlč. Frano Musić, objavljeno je na mrežnoj stranici Vojnog ordinarijata u RH.

Duhovne vježbe za djelatnike i suradnike Vojnog ordinarijata u RH

Vojni ordinarijat u RH organizirao je duhovne vježbe za djelatnike Vojnog ordinarijata, Samostalnog odjela za potporu Vojnom ordinarijatu (MORH), Samostalne službe za suradnju s Vojnim ordinarijatom (MUP) i pomoćnika vojnih i policijskih kapelana, koje su održane od 25. do 28. listopada u Policijskom odmaralištu Valbandon nedaleko od Pule, izvijestio je Vojni ordinarijat.

1 2