Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: vrhbosanski-nadbiskup-tomo-vuksic

Uskrsno čestitanje vrhbosanskom nadbiskupu

Na Veliku subotu, 30. ožujka svećenici, redovnici, redovnice koji djeluju u Sarajevu te bogoslovi okupili su se u dvorani Svećeničkog doma Vrhbosanske nadbiskupije na tradicionalnom čestitanju Uskrsa vrhbosanskom nadbiskupu mons. Tomi Vukšiću, objavio je portal Katoličkog tjednika Nedjelja.

Nadbiskup Vukšić održao predavanje na Filozofskom fakultetu SUM-a

Nadbiskup metropolit vrhbosanski i apostolski upravitelj Vojnog ordinarijata u Bosni i Hercegovini dr. Tomo Vukšić održao je u četvrtak 14. prosinca predavanje na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru u sklopu ciklusa predavanja „Religije u suvremenom kontekstu“, izvijestio je Ured za odnose s javnošću Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru.

Vilnius: Nadbiskup Vukšić na susretu predstavnika katoličkih vojnih dušobrižništava

Predsjednik Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine vrhbosanski nadbiskup metropolit i apostolski upravitelj Vojnog ordinarijata u BiH Tomo Vukšić sudjeluje od 10. do 12. srpnja u glavnog gradu Litve Vilniusu na susretu predstavnika katoličkih vojnih dušobrižništava u organizaciji Vijeća europskih biskupskih konferencija, prenosi KTA. 

Nadbiskup Vukšić predslavio misu uočnicu u Podmilačju

Proslava nebeskog zaštitnika svetišta i župe u Podmilačju sv. Ivana Krstitelja započela je u petak 23. lipnja. Uočnicu, misu za bolesnike, predslavio je na vanjskom oltaru vrhbosanski nadbiskup metropolit Tomo Vukšić, objavila je KTA. 

Nadbiskup Vukšić slavio misu uz asistenciju devetorice đakona iz BiH

U okviru duhovno-studijskog putovanja na završetku zajedničke Đakonske pastoralne godine u organizaciji Biskupske konferencije BiH, nadbiskup metropolit vrhbosanski Tomo Vukšić predvodio je euharistijsko slavlje u srijedu 17. svibnja u katedrali Srca Isusova u Sarajevu, izvijestila je KTA.

Propovijed nadbiskupa Vukšića u prigodi 31. obljetnice utemeljenja HVO-a

Nadbiskup metropolit vrhbosanski i apostolski upravitelj Vojnog ordinarijata u BiH Tomo Vukšić predvodio je u srijedu 11. travnja u mostarskoj katedrali Marije Majke Crkve misu za pokojne branitelje i za mir u povodu 31. obljetnice utemeljenja Hrvatskog vijeća obrane. Tom prigodom nadbiskup Vukšić uputio je propovijed koju prenosimo u cijelosti.

1 2 3