Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: vro-oluja

Knin: Biskup Rogić pozvao na zajedništvo za dobrobit budućih generacija

U sklopu središnje proslave Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja, 27. obljetnice Vojno-redarstvene operacije „Oluja“ te blagdana Gospe Velikoga Hrvatskog Krsnog Zavjeta, zaštitnice Vojnoga ordinarijata u Republici Hrvatskoj, svečanu misu za domovinu u petak 5. kolovoza u Kninu predvodio je šibenski biskup Tomislav Rogić.

Knin: Biskup Bogdan predvodio molitvu za poginule branitelje u Domovinskom ratu

U sklopu središnje proslave Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja i 27. obljetnice Vojno-redarstvene operacije „Oluja“ u petak 5. kolovoza ispred spomenika hrvatske pobjede „Oluja 95“ u Kninu vojni ordinarij u RH Jure Bogdan predvodio je molitvu za sve poginule, umrle i nestale branitelje u Domovinskom ratu.

U Kninu obilježena 31. obljetnica Prvog hrvatskog redarstvenika

U srijedu 4. kolovoza u Kninu je obilježena 31. obljetnica Prvog hrvatskog redarstvenika, a uz predsjednika Udruge Prvi hrvatski redarstvenik Zdravka Lončara i članova, na obilježavanju obljetnice su nazočili potpredsjednik Vlade i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved, izaslanica predsjednika hrvatskog Sabora Vesna Bedeković, glavni ravnatelj policije Nikola Milina i gradonačelnik Knina Marijo Ćaćić, izvijestilo je Ministarstvo hrvatskih branitelja.