Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: zagreb

Proslava svetkovine Stepinčeva na Trnjanskoj Savici

Nakon dana duhovne priprave na Trnjanskoj Savici, održana je proslava župne svetkovine Stepinčeva, povodom 22. obljetnice Stepinčeve beatifikacije i 21. rođendana ove zagrebačke župe. Svečano misno slavlje predslavio je preč. Antun Štefan, nacionalni ravnatelj Papinskih misijskih djela u Republici Hrvatskoj. Slavlje se održalo u drugačijem izdanju od prošlih godina, poštujući sve epidemiološke mjere za unutarnja i vanjska okupljanja.

Svečana proslava Kažotićeva na zagrebačkoj Peščenici

Svečanu euharistiju na blagdan bl. Augustina Kažotića u samostansko-župnoj crkvi na zagrebačkoj Peščenici posvećenoj prvom hrvatskom blaženiku, dominikancu, biskupu Zagreba i Lucere, 3. kolovoza, predvodio je provincijal Hrvatske dominikanske provincije fr. Slavko Slišković u zajedništvu s priorom fr. Marinkom Zadrom, braćom dominikancima i drugim svećenicima iz Resničkog dekanata.

Priopćenje zagrebačkoga Crvenog križa nakon poplave

Gradsko društvo Crvenog križa Grada Zagreba nakon obilnih kiša koje su u noći s 24. na 25. srpnja uzrokovale poplave u Zagrebu, priopćilo je kako se mogu preuzeti sušilice za isušivanje poplavljenih prostorija.

Formacija animatora u Prviću Luci

Za dvadeset i dvoje animatora i predanimatora Župe svete Ane iz zagrebačkog naselja Rudeš u razdoblju od 5. do 11. srpnja u župnoj kući na otoku Prviću upriličen je duhovno-formativni program.

1 2 3 13