Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: zagreb

Obavijest o preseljenju Međubiskupijskih sudova u Zagrebu

Zbog radova konstrukcijske i prostorne obnove Nadbiskupskoga duhovnog stola u Zagrebu, uredi Međubiskupijskog suda prvoga stupnja u Zagrebu i Međubiskupijskoga prizivnog suda u Zagrebu od 13. lipnja 2022. godine počinju s radom na novoj adresi: Vlaška ulica 70E, 10101 Zagreb (visoko prizemlje).

Najavljen sedmi Hod za život, obitelj i Hrvatsku u Zagrebu

Sedmi po redu Hod za život, obitelj i Hrvatsku u Zagrebu koji će biti održan u subotu 14. svibnja, predstavljen je na konferenciji za medije 11. svibnja ispred Hrvatskog narodnog kazališta. Priopćenje organizatora prenosimo u cijelosti.

Mozartov Requiem - za obnovu Bazilike Srca Isusova

Na drugu godišnjicu zagrebačkog potresa, 22. ožujka u 20 sati, Zaklada "Anamarija Carević" organizira u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog donatorski koncert za obnovu Bazilike Srca Isusova u Palmotićevoj na kojem će uz Orkestar Bazilike i Akademski zbor Palma kao solisti nastupiti: Daria Auguštan, Emilia Rukavina, Domagoj Dorotić te Luciano Batinić. Izvedbom će ravnati nekadašnji dugogodišnji voditelj Zbora, dirigent Robert Homen. 

Blagoslov djelatnika i prostorija Nadbiskupskog duhovnog stola u Zagrebu

U petak, 7. siječnja generalni vikar Zagrebačke nadbiskupije i moderator Nadbiskupskog duhovnog stola mons. Tomislav Subotičanec predvodio je blagoslovnu molitvu za sve djelatnike Nadbiskupskog duhovnog stola u Zagrebu kao i one koji će tijekom godine pohoditi prostore Nadbiskupskog duhovnog stola u Zagrebu.

1 2 3 20