Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: zagreb

Kardinal Duka doputovao u Zagreb

Kardinal Dominik Jaroslav Duka, nadbiskup praški doputovao je u petak 31. svibnja u Zagreb. U Nadbiskupskom dvoru u Zagrebu dočekao ga je zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić.

VIDEO Hodajmo za život!

"Hod za za život, obitelj i Hrvatsku" održat će se u subotu 25. svibnja u Zagrebu, Zadru i Splitu pod geslom "Zaštitimo najugroženiju manjinu u Hrvatskoj – nerođenu djecu!". Zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić je na spomendan bl. Alojzija Stepinca 10. veljače ove godine uputio važnu poruku vezanu uz očuvanje života.

Aktualizacija u vjeronaučnom procesu

Susret vjeroučitelja na stručnome skupu koji je ove godine osmišljen i održan kao mješovito učenje, osuvremenjeno kroz online edukaciju, održan je 15. svibnja u prostorijama Ureda za vjeronauk (Kaptol 31) u Zagrebu.

U Zagrebu održan koncert ''Progledaj srcem''

Koncert ''Progledaj srcem'' u produkciji Laudato televizije (LTV) održan je u subotu, 11. svibnja u zagrebačkoj Areni. Koncert je okupio tisuće zaljubljenika u molitvu, slavljenje i zahvaljivanje Bogu.

Konferencija za tisak predstavnika Hoda za život u Zagrebu

Ove godine u Zagrebu hodamo za one koji ne mogu hodati niti govoriti u svoje ime pod geslom: “Zaštitimo najugroženiju manjinu u Hrvatskoj - nerođenu djecu!”, rekla je Magdalena Krpina Zdilar, koordinatorica Hoda za život, obitelj i Hrvatsku u Zagrebu, na konferenciji za medije održanoj 3. svibnja.

1 2 3 5