Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: zagrebacki-nadbiskup

Kardinal Grech i nadbiskup Kutleša pohodili Caritasovu kuću u Brezovici

Generalni tajnik Biskupske sinode kardinal Mario Grech, u pratnji zagrebačkog nadbiskupa Dražena Kutleše, biskupskog vikara za pastoral i kancelara Nadbiskupskog duhovnog stola preč. Marka Kovača i ravnatelja Pastoralnog instituta preč. Ivana Lukića, pohodio je u srijedu 31. svibnja Kuću bl. Alojzija Stepinca u Brezovici u kojoj Caritas skrbi za djecu s teškoćama u razvoju i odrasle osobe s invaliditetom, izvijestio je Caritas Zagrebačke nadbiskupije.

Kardinal Bozanić predvodio misu zadušnicu za biskupa Pozaića

Umirovljeni zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić, u zajedništvu sa zagrebačkim nadbiskupom Draženom Kutlešom, hrvatskim nadbiskupima i biskupima, brojnim svećenicima, obitelji i prijateljima te brojnim vjernicima, predvodio je misu zadušnicu za preminulog biskupa Valentina Pozaića u petak 19. svibnja u Bogoslužnom prostoru bl. Alojzija Stepinca.

Sprovodni obredi za preminulog pomoćnog biskupa Valentina Pozaića

Na zagrebačkom Gradskom groblju Mirogoj u petak 19. svibnja 2023. godine zagrebački nadbiskup Dražen Kutleša predvodio je sprovodne obrede za pokojnog umirovljenog pomoćnog biskupa Valentina Pozaića koji je preminuo u ponedjeljak 15. svibnja u 78. godini života, 50. godini svećeništva i 19. godini biskupstva.

Kardinal Parolin uputio izraze sućuti povodom smrti biskupa Pozaića

Državni tajnik Svete Stolice kardinal Pietro Parolin uputio je u četvrtak 18. svibnja 2023. godine zagrebačkom nadbiskupu Draženu Kutleši izraz sućuti prigodom smrti umirovljenog zagrebačkog pomoćnog biskupa Valentina Pozaića. Tekst izraza sućuti prenosimo u cijelosti.

Nadbiskup Dražen Kutleša pohodio Župu Stupnik-Lučko

U župnoj crkvi sv. Ivana Nepomuka u župi Stupnik – Lučko, u utorak 16. svibnja prigodom župne svetkovine, svečanu pontifikalnu misu, u zajedništvu sa svećenicima Svetonedeljskoga dekanata, predvodio je zagrebački nadbiskup Dražen Kutleša.

1 2 3 18