Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: ziva-zajednica

Ljetni dvobroj Žive zajednice

Iz tiska je izašao ljetni dvobroj Žive zajednice za srpanj i kolovoz, glasila hrvatskih katoličkih misija i zajednica u Njemačkoj, u izdanju Hrvatskoga dušobrižničkog ureda iz Frankfurta na Majni.

Živa zajednica za svibanj i lipanj

Iz tiska je izašao dvobroj Žive zajednice za svibanj i lipanj, glasila hrvatskih katoličkih misija i zajednica u Njemačkoj, u izdanju Hrvatskoga dušobrižničkog ureda iz Frankfurta na Majni.

Božićni broj „Žive zajednice“

Iz tiska je izašao broj božićni broj „Žive zajednice“, glasila hrvatskih katoličkih misija i zajednica u Njemačkoj, u izdanju Hrvatskoga dušobrižničkog ureda iz Frankfurta na Majni.

„Živa zajednica“ za studeni

I tiska je izašao broj Žive zajednice za studeni, glasila hrvatskih katoličkih misija i zajednica u Njemačkoj, u izdanju Hrvatskoga dušobrižničkog ureda iz Frankfurta na Majni, koji ove godine slavi 40. obljetnicu izlaženja. Broj je posvećen godišnjem pastoralnom skupu hrvatskih pastoralnih djelatnika iz Zapadne Europe, koji je održan krajem rujna u Sarajevu o temi „Iskustvo Crkve u multikulturalnom i multireligijskom svijetu (primjer BiH)“.

Novi broj Žive zajednice

Iz tiska je izašao dvobroj Žive zajednice za rujan i listopad. S ovim dvobrojem navršava se punih 40 godina izlaženja toga glasila hrvatskih katoličkih misija i zajednica u Njemačkoj u izdanju Hrvatskoga dušobrižničkog ureda iz Frankfurta na Majni, koje je pokrenuto u rujnu 1978.