Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: ziva-zajednica

Dvobroj „Žive zajednice“ za siječanj i veljaču

Iz tiska je izašao dvobroj „Žive zajednice“ za siječanj i veljaču, glasila hrvatskih katoličkih misija i zajednica u Njemačkoj, koji od rujna 1978. izlazi u izdanju Hrvatskoga dušobrižničkog ureda u Frankfurtu na Majni.

Božićni dvobroj „Žive zajednice“

Iz tiska je izašao božićni dvobroj „Žive zajednice“ za studeni i prosinac 2020., glasila hrvatskih katoličkih misija i zajednica u Njemačkoj, koji od rujna 1978. izlazi u izdanju Hrvatskoga dušobrižničkog ureda u Frankfurtu na Majni.

Uskrsni broj "Žive zajednice" na portalu

Kako zbog aktualne situacije u vezi s koronavirusom uskrsni broj „Žive zajednice“ neće moći stići do čitatelja, uredništvo je odlučilo ovaj broj objaviti na portalu, kako bi tako svima bio dostupan.

Uskrsni dvobroj „Žive zajednice“

Iz tiska je izašao i unatoč krizi povezanoj s koronavirusom u Frankfurt je iz Zagreba na vrijeme stigao uskrsni dvobroj Žive zajednice, glasilo hrvatskih katoličkih misija i zajednica u Njemačkoj, u izdanju Hrvatskoga dušobrižničkog ureda u Frankfurtu na Majni.

Živa zajednica za studeni

Iz tiska je izašao novi broj Žive zajednice, glasila hrvatskih katoličkih misija i zajednica u Njemačkoj, u izdanju Hrvatskoga dušobrižničkog ureda u Frankfurtu na Majni.

Vierzehnheiligen kod Bamberga: Pastoralni skup o digitalnom dobu i mladima (3)

Ovogodišnji pastoralni skup hrvatskih svećenika, đakona, pastoralnih suradnica i suradnika iz Zapadne Europe „Digitalno doba i pastoral mladih“ nastavio je s radom 10. listopada predavanjem izv. prof. dr. sc. Igor Kanižaj s Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu o rizičnom ponašanju mladih u digitalnom svijetu.

Dvobroj Žive zajednice za rujan i listopad

Iz tiska je izašao dvobroj Žive zajednice za rujan i listopad, glasila hrvatskih katoličkih misija i zajednica u Njemačkoj, u izdanju Hrvatskoga dušobrižničkog ureda iz Frankfurta na Majni.

Ludwigsburg: Pedeset godina u zajedništvu s Bogom i sa svojim narodom

Hrvatska katolička misija Ludwigsburg, danas poznata kao Hrvatska katolička zajednica Sveti Petar i Pavao u Ludwigsburgu, svečano je u subotu 28. i u nedjelju 29. rujna pod geslom „50 godina u zajedništvu s Bogom i sa svojim narodom“ proslavila pedesetu obljetnicu postojanja i djelovanja.

1 2