Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: ziva-zajednica

Uskrsni broj "Žive zajednice" na portalu

Kako zbog aktualne situacije u vezi s koronavirusom uskrsni broj „Žive zajednice“ neće moći stići do čitatelja, uredništvo je odlučilo ovaj broj objaviti na portalu, kako bi tako svima bio dostupan.

Uskrsni dvobroj „Žive zajednice“

Iz tiska je izašao i unatoč krizi povezanoj s koronavirusom u Frankfurt je iz Zagreba na vrijeme stigao uskrsni dvobroj Žive zajednice, glasilo hrvatskih katoličkih misija i zajednica u Njemačkoj, u izdanju Hrvatskoga dušobrižničkog ureda u Frankfurtu na Majni.

Živa zajednica za studeni

Iz tiska je izašao novi broj Žive zajednice, glasila hrvatskih katoličkih misija i zajednica u Njemačkoj, u izdanju Hrvatskoga dušobrižničkog ureda u Frankfurtu na Majni.

Vierzehnheiligen kod Bamberga: Pastoralni skup o digitalnom dobu i mladima (3)

Ovogodišnji pastoralni skup hrvatskih svećenika, đakona, pastoralnih suradnica i suradnika iz Zapadne Europe „Digitalno doba i pastoral mladih“ nastavio je s radom 10. listopada predavanjem izv. prof. dr. sc. Igor Kanižaj s Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu o rizičnom ponašanju mladih u digitalnom svijetu.

Dvobroj Žive zajednice za rujan i listopad

Iz tiska je izašao dvobroj Žive zajednice za rujan i listopad, glasila hrvatskih katoličkih misija i zajednica u Njemačkoj, u izdanju Hrvatskoga dušobrižničkog ureda iz Frankfurta na Majni.

Ludwigsburg: Pedeset godina u zajedništvu s Bogom i sa svojim narodom

Hrvatska katolička misija Ludwigsburg, danas poznata kao Hrvatska katolička zajednica Sveti Petar i Pavao u Ludwigsburgu, svečano je u subotu 28. i u nedjelju 29. rujna pod geslom „50 godina u zajedništvu s Bogom i sa svojim narodom“ proslavila pedesetu obljetnicu postojanja i djelovanja.

Ljetni dvobroj Žive zajednice

Iz tiska je izašao ljetni dvobroj Žive zajednice za srpanj i kolovoz, glasila hrvatskih katoličkih misija i zajednica u Njemačkoj, u izdanju Hrvatskoga dušobrižničkog ureda iz Frankfurta na Majni.

Živa zajednica za svibanj i lipanj

Iz tiska je izašao dvobroj Žive zajednice za svibanj i lipanj, glasila hrvatskih katoličkih misija i zajednica u Njemačkoj, u izdanju Hrvatskoga dušobrižničkog ureda iz Frankfurta na Majni.

Božićni broj „Žive zajednice“

Iz tiska je izašao broj božićni broj „Žive zajednice“, glasila hrvatskih katoličkih misija i zajednica u Njemačkoj, u izdanju Hrvatskoga dušobrižničkog ureda iz Frankfurta na Majni.

„Živa zajednica“ za studeni

I tiska je izašao broj Žive zajednice za studeni, glasila hrvatskih katoličkih misija i zajednica u Njemačkoj, u izdanju Hrvatskoga dušobrižničkog ureda iz Frankfurta na Majni, koji ove godine slavi 40. obljetnicu izlaženja. Broj je posvećen godišnjem pastoralnom skupu hrvatskih pastoralnih djelatnika iz Zapadne Europe, koji je održan krajem rujna u Sarajevu o temi „Iskustvo Crkve u multikulturalnom i multireligijskom svijetu (primjer BiH)“.

1 2