Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: ziva-zajednica

Objavljen novi dvobroj „Žive zajednice“

Iz tiska je izašao dvobroj „Žive zajednice“, (siječanj, veljača 2024.), glasila hrvatskih katoličkih misija i zajednica u Njemačkoj, u izdanju Hrvatskoga dušobrižničkog ureda iz Frankfurta na Majni.

Iz tiska izašao novi dvobroj Žive zajednice

Iz tiska je izašao božićni dvobroj Žive zajednice, glasila hrvatskih katoličkih misija i zajednica u Njemačkoj, u izdanju Hrvatskoga dušobrižničkog ureda iz Frankfurta na Majni.

Novi broj „Žive zajednice“

Iz tiska je izašao novi dvobroj Žive zajednice za rujan i listopad, glasila hrvatskih katoličkih misija i zajednica u Njemačkoj, u izdanju Hrvatskoga dušobrižničkog ureda iz Frankfurta na Majni.

Novi urednik „Žive zajednice“

Glasilo hrvatskih katoličkih zajednica u Njemačkoj – Živa zajednica, koje izlazi od 1978. godine, od 1. rujna 2023. ima novog glavnog urednika Ivana Gavranovića koji je na tome mjestu zamijenio dosadašnjeg dugogodišnjeg urednika dr. Adolfa Polegubića.

Ljetni dvobroj „Žive zajednice“ za srpanj i kolovoz

S ljetnim se dvobrojem navršava točno 45 godina izlaženja Žive zajednice (1978. - 2023.), a prvi je broj objavljen u rujnu 1978. To je ujedno i posljednji broj kojega kao glavni urednik potpisuje dr. sc. Adolf Polegubić, koji je glavni urednik od prosinca 2002. Od 1. rujna 2023. novi je glavni urednik Ivan Gavranović.

Objavljen uskrsni dvobroj „Žive zajednice“

Iz tiska je izišao uskrsni dvobroj Žive zajednice 3-4/2023., glasila hrvatskih katoličkih misija i zajednica u Njemačkoj, u izdanju Hrvatskoga dušobrižničkog ureda iz Frankfurta na Majni.

Božićni dvobroj „Žive zajednice“

Iz tiska je izašao Božićni dvobroj „Žive zajednice“, glasila hrvatskih katoličkih misija i zajednica u Njemačkoj, koji od rujna 1978. izlazi u izdanju Hrvatskoga dušobrižničkog ureda u Frankfurtu na Majni.

1 2 3 4