Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: znanstveni-simpozij

Dr. Dugalić i dr. Stuhne na simpoziju o enciklici „Veritatis splendor“ u Zadru

Na znanstvenom simpoziju "Ne suobličujte se ovome svijetu (Rim 12,2)' - Rasuđivanja u nekim tendencijama moralne teologije“, povodom 30. obljetnice enciklike Veritatis splendor – Sjaj istine, Ivana Pavla II., u petak, 1. prosinca, u sjemeništu 'Zmajević' u Zadru, među deset predavača izlagali su i prof. dr. sc. Vladimir Dugalić i dr. sc. Valentin Stuhne.

Predavanja na znanstvenom simpoziju o majci M. Amadeji Pavlović

U Središnjoj nadbiskupijskoj i fakultetskoj knjižnici u Đakovu 27. studenoga u organizaciji Katoličkoga bogoslovnoga fakulteta u Đakovu Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku i Milosrdnih sestara Svetoga Križa – Đakovo održan je znanstveni simpozij „Mulier fortis: Život i djelo majke M. Amadeje Pavlović“.

Započeo simpozij o životu i djelu majke M. Amadeje Pavlović

U prostorima Središnje nadbiskupijske i fakultetske knjižnice u Đakovu u subotu 27. studenoga započeo je znanstveni simpozij o temi „Mulier fortis: Život i djelo majke M. Amadeje Pavlović“, povodom 50. obljetnice njezine smrti (1971.-2021.), koji su organizirali Katolički bogoslovni fakultet u Đakovu Sveučilišta J. J. Strossmayera u Osijeku i Hrvatska provincija Milosrdnih sestara Svetoga Križa.