Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: zupa-krasic

Krašić: Posljednji dan devetnice ususret Stepinčevu

Posljednjeg dana duhovne priprave za proslavu Stepinčeva u blaženikovoj rodnoj župi u Krašiću u četvrtak 9. veljače misno slavlje u župnoj crkvi Presvetog Trojstva predvodio je pomoćni vrhbosanski biskup u miru Pero Sudar.

Krašić: Sedmi dan devetnice ususret Stepinčevu

Sedmoga dana duhovne priprave za proslavu Stepinčeva u blaženikovoj rodnoj župi u Krašiću u utorak 7. veljače misno slavlje u župnoj crkvi Presvetog Trojstva predvodio je dekan Stubičkog dekanata i župnik u Gornjoj Stubici preč. Nikola Jurković koji je ujedno predvodio i cijeli Stubički dekanat - župe Oroslavlje, Marija Bistrica, Stubičke Toplice, Donja Stubica i Kraljev vrh.

Krašić: Peti dan devetnice ususret Stepinčevu

Petoga dana duhovne priprave za proslavu Stepinčeva u blaženikovoj rodnoj župi u Krašiću u nedjelju 5. veljače misno slavlje u župnoj crkvi Presvetog Trojstva predvodio je župnik u Vukovini preč. Đuro Sabolek.

Krašić: Drugi dan devetnice ususret Stepinčevu

Drugoga dana duhovne priprave za proslavu Stepinčeva u blaženikovoj rodnoj župi u Krašiću, u četvrtak 2. veljače na blagdan Svijećnice - Prikazanja Gospodinova, misno slavlje u župnoj crkvi Presvetog Trojstva predvodio je odgojitelj u Nadbiskupskome bogoslovnom sjemeništu u Zagrebu vlč. Toni Potrebić.

Aktualno HKR-a najavljuje Stepinčevo 2022.

Ususret Stepinčevu u emisiji Aktualno Hrvatskoga katoličkog radija program devetnice te samu svečanu proslavu 10. veljače najavio je u srijedu 26. siječnja vlč. Ivan Vučak, župni upravitelj župe Presvetog Trojstva u Krašiću.

U Krašiću proslavljen naslovnik župe

U Krašiću je u nedjelju 7. lipnja svečanom euharistijom, koju je predslavio vojni ordinarij u miru mons. Juraj Jezerinac, proslavljena svetkovina Presvetog Trojstva, naslovnika župe.

1 2