Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: zupa-sv-ivana-nepomuka

Molitva za Artsakh i predavanje o Armeniji u Lučkom

Članovi Armenske zajednice u Hrvatskoj sudjelovali su na svetkovinu Presvetoga Srca Isusova, u petak 16. lipnja 2023., na misnom slavlju u župnoj crkvi sv. Ivana Nepomuka u Lučkom u Zagrebu, nakon kojeg je održano predavanje o Armeniji.

Nadbiskup Dražen Kutleša pohodio Župu Stupnik-Lučko

U župnoj crkvi sv. Ivana Nepomuka u župi Stupnik – Lučko, u utorak 16. svibnja prigodom župne svetkovine, svečanu pontifikalnu misu, u zajedništvu sa svećenicima Svetonedeljskoga dekanata, predvodio je zagrebački nadbiskup Dražen Kutleša.

Tri Caritasa zajedno riješila stambeno pitanje potrebitoj župljanki u Hrvatskom Leskovcu

Zahvaljujući suradnji Hrvatskog Caritasa, Caritasa Zagrebačke nadbiskupije i Caritasa Župe sv. Ivana Nepomuka, Stupnik-Lučko, Željkici Miković, koja je donedavno živjela u ruševnoj kući stradaloj u potresu, dodijeljen je stambeni modul u zagrebačkom Hrvatskom Leskovcu, objavljeno je 27. veljače 2023. na stranicama nadbiskupijskog Caritasa.

Obilježena 31. obljetnica stradavanja Saborskog

Trideset prva obljetnica od završetka višemjesečnog herojskog otpora i pada Saborskog u ruke pobunjenih Srba i JNA obilježena je u subotu 12. studenoga u tom mjestu i Župi sv. Ivana Nepomuka u srcu Male Kapele.

Krštenje šestog djeteta u obitelji Fučec

Na spomendan sv. Terezije od Djeteta Isusa, u subotu 1. listopada u župnoj crkvi sv. Ivana Nepomuka u Lučkom, župnik Dubravko Škrlin Hren krstio je u ime Nadbiskupskog duhovnog stola maloga Antu, šesto dijete u obitelji Fučec iz Lučkog.

1 2