Budi dio naše mreže
Izbornik

Sveta stolica

Papina poruka na Twitteru

Na Međunarodni dan sjećanja na trgovinu robljem i njeno ukidanje, 23. kolovoza, papa Franjo u tweetu je pozvao: Svi smo stvoreni na sliku i priliku Božju i imamo jednako dostojanstvo. Ukinimo ropstvo!

Papina poruka na Twitteru

Gospodine, otvori naša srca potrebama siromašnih i bespomoćnih, i svih koji kucaju na naša vrata da bismo ih prepoznali kao osobe, molio je papa Franjo u tweetu u četvrtak 22. kolovoza.

Papina poruka na Twitteru

Potrebno je više snage za nešto popraviti nego izgraditi, za početi iznova nego početi, za pomiriti se nego za slagati se. To je snaga koju nam daje Bog, poručio je papa Franjo u tweetu u srijedu 21. kolovoza.

Papina poruka na Twitteru

U nesigurnosti koju osjećamo i u nama i oko nas, Bog nam daje sigurnost: Misli na nas, poručio je papa Franjo u tweetu u utorak 20. kolovoza.

Papa: Pučki su pokreti snaga društvene preobrazbe

Velika vrijednost i izazovi stotina društvenih udruga koje se u svijetu bore protiv isključenosti, središnja je tema predgovora koji je papa Franjo napisao za knjigu „Navala pučkih pokreta: Rerum Novarum našega vremena“, a koju je objavila Vatikanska izdavačka kuća.

Papina poruka na Twitteru

Danas se spominjemo svih hrabrih žena koje su izišle u susret svojoj braći i sestrama u teškoćama. Svaka je od njih znak Božje blizine i samilosti, istaknuo je papa Franjo u tweetu u ponedjeljak 19. kolovoza.

1 2 3 67