Budi dio naše mreže
Izbornik

Riječka metropolija

Audio izdanje molitvenika "Put Križa sa slugom Božjim biskupom Antunom Mahnićem" premijerno izvedeno u programu HKR-a

Audio izdanje molitvenika za pobožnost Križnog puta naslovljenog "Put Križa sa slugom Božjim biskupom Antunom Mahnićem", a koji je priredila Postulatura sluge Božjega biskupa Antuna Mahnića, premijerno je izvedena u programu Hrvatskoga katoličkog radija u srijedu, 8. travnja. Glazbu potpisuje autor Slavko Nedić, a tekst čitaju Tanja Maleš i Branimir Gubić.

Zaključeno četrdesetosatno klanjanje u krčkoj katedrali

Na Veliki ponedjeljak, 6. travnja, navečer krčki biskup Ivica Petanjak, koji je svake večeri molio za prestanak pandemije, predvodio je završetak tradicionalnog četrdesetosatnog klanjanja Presvetom Oltarskom Sakramentu u krčkoj katedrali u zajedništvu sa vjernicima biskupije putem livestreama.

Cvjetnica u Mrkoplju

Cvjetnica je svečano proslavljena u Mrkoplju u nedjelju 5. travnja. Uživo se prenosila na Facebook stranici „Mrkopaljska Župska Kronika”.

Cvjetnica u Gospiću

Na Cvjetnicu, Nedjelju muke Gospodnje, 5. travnja, gospićko-senjski biskup Zdenko Križić predvodio je misno slavlje u gospićkoj katedrali Navještenja BD Marije koje su vjernici mogli pratiti putem izravnog prijenosa na Facebook stranici Gospićko-senjske biskupije.

1 2 3 73