Budi dio naše mreže
Izbornik

Riječka metropolija

U Vodnjanu proslavljena 811. obljetnica ustanovljenja župe

Večernjom misom uoči i s tri mise u petak 3. veljače, na blagdan svetoga Blaža, glavnog zaštitnika Vodnjana, Vodnjan  je svečano proslavio 811. obljetnicu ustanovljenja župe na današnjem mjestu nakon dvaju premještanja sjedišta župe pred barbarskim razaranjima.

Misa zadušnica i ukop vlč. Ante Močiboba

Misu zadušnicu i sprovodne obrede za pokojnog vlč. Antu Močiboba predvodio je u srijedu 1. veljače u Medulinu umirovljeni porečki i pulski biskup Ivan Milovan.

Dan posvećenog života proslavljen u Rijeci

Proslava Svijećnice i Dana posvećenog života u četvrtak 2. veljače u Rijeci započela je svečanom Večernjom u dominikanskoj crkvi sv. Jeronima i blagoslovom svijeća, nakon čega se procesija uputila u katedralu sv. Vida, gdje je misu predvodio riječki nadbiskup Mate Uzinić.

U Gospiću će se 4. svibnja 2024. održati 12. Susret hrvatske katoličke mladeži

U prostorijama Biskupskog ordinarijata u Gospiću u srijedu 1. veljače pod predsjedanjem gospićko-senjskog biskupa Zdenka Križića održan je treći sastanak Odbora za organizaciju Susreta hrvatske katoličke mladeži u Gospićko-senjskoj biskupiji koji će se pod geslom „Raduj se za svoje mladosti!“ (usp. Prop 11, 9) održati u Gospiću u subotu 4. svibnja 2024. godine.

1 2 3 258