Budi dio naše mreže
Izbornik

Riječka metropolija

Proslava svetkovine sv. Kuzme i Damjana u Fažani

Na blagdan sv. Kuzme i Damjana mučenika, u Fažani, mjestu nedaleko Pule, u ponedjeljak, 16. rujna svečanim večernjim misnim slavljem predsjedao je porečki i pulski biskup u miru mons. Ivan Milovan. Koncelebrirao je župnik preč. mr. Ilija Jakovljević.

Sveti Matej – Cere: Proslava blagdana sv. Mateja apostola

U župi sv. Matej – Cere, na području Općine Žminj, blagdan zaštitnika župe proslavljen je svečanim večernjim misnim slavljem koje je predvodio vlč. Slobodan Rakić, mladomisnik, župni vikar u župama Labinskog dekanata.

U Kašteliru proslavljen blagdan sv. Kuzme i Damjana

U Kašteliru, mjestu Porečkog dekanata, blagdan zaštitnika župe svetih Kuzme i Damjana mučenika proslavljen je 26. rujna svečanom misom poldanicom pod predsjedanjem preč. Željka Zeca, ravnatelja Caritasa Porečke i Pulske biskupije. Koncelebrirali su gotovo svi svećenici iz dekanata, te drugi svećenici povezani s tom župom.

U Rijeci počeli Dani Riječke Majke

Misom u crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Rijeci, gdje je Marija Kozulić krštena, u ponedjeljak 26. rujna započeli su Dani Riječke Majke.

Jesenski susret vjeroučitelja Krčke biskupije

Susret vjeroučitelja, vjeroučiteljica i odgojiteljica u vjeri Krčke biskupije, ujedno Županijsko stručno vijeće za vjeroučitelje, održan je u subotu 24. rujna u Oazi Kraljice mira župe Krk.

Žitelji Erdelja proslavili sv. Mihovila

U nedjelju 25. rujna žitelji Erdelja proslavili su zaštitnika svoje kapelice – sv. Mihovila svečanim misnim slavljem koje je predvodio župnik Mario Kralj.

Spomen žrtava u Međuvođama

U subotu 24. rujna održana je 30. jubilarna komemoracija brojnim žrtvama, nedužnim domobranima i civilima, od strane komunističkih vlasti ubijenih u šumi Međuvođe između Tounja i Generalskog Stola na području Uprave šuma Ogulin.

1 2 3 232