Budi dio naše mreže
Izbornik

Reorganizacija rada Obiteljskog savjetovališta Dubrovačke biskupije

Dubrovnik (IKA )

Obiteljsko savjetovalište Dubrovačke biskupije svoj rad nastavlja na novoj adresi u prostorijama bivšega Biskupskog doma, Liechtensteinov put 22, Dubrovnik. Kako bi se potencijalnim korisnicima što više izašlo u susret reorganizira se i rad Obiteljskog savjetovališta. Savjetovanja će ubuduće voditi nova voditeljica Obiteljskog savjetovališta klinička psihologinja mr. spec. Silvia Sokal Gojavić, a potrebitima će na raspolaganju za razgovor biti i svećenik te volonteri specijalizirani za određenu problematiku.

Savjetovalište će raditi četiri dana prijepodne i jedan dan poslijepodne. Radno vrijeme bit će ponedjeljkom, srijedom, četvrtkom i petkom od 8 do 12 sati, a utorkom od 15 do 19 sati. Kontakt brojevi su: 020/322 054 ili 091 32 33 905, te e-mail: obiteljsko.savjetovaliste@dubrovacka-biskupija.hr.

Obiteljsko savjetovalište Dubrovačke biskupije osnovano je godine 2012. s ciljem pružanja psihološke, psihijatrijske i duhovne pomoći potrebitima u prevladavanju poteškoća koji ih ometaju u normalnom i zdravom funkcioniranju u obitelji i društvu. Pruža savjetodavnu pomoć pojedincima, a organizira po potrebi i fokus grupe. Također je na raspolaganju široj zajednici za različite preventivne programe.

Dubrovačka biskupija zahvalila je na predanom radu prvoj voditeljici Obiteljskog savjetovališta mr. Kristini Rožić koja je vodila savjetovalište kroz proteklih šest godina.