Budi dio naše mreže
Izbornik

Zagrebačka metropolija

Pastoralni pohod biskupa Košića župi Oborovo

Sisački biskup Vlado Košić pastoralno je pohodio u četvrtak 28. studenoga i u nedjelju 1. prosinca župu Oborovo te se tom prigodom u pratnji domaćeg župnika Ivana Miškića susreo s vjernicima i krizmanicima te posjetio caritasovu Kuću Sv. Vinka Paulskog.

Zornice u znaku priprema za Susret hrvatske katoličke mladeži

Središnji odbor za pripremu Susreta hrvatske katoličke mladeži, koji će se održati 9. i 10. svibnja 2020. godine u Zagrebu, priredio je sličice koje na jednoj strani sadrže tekst „O-antifona“ za Veliča iz Časoslova Rimskog obreda, a s druge strane nalaze se otisnuti logo Susreta s informacijama o održavanju Susreta.

Adventski susret umirovljenika

U suradnji s Caritasom župe Bezgrešnog začeća BDM u Malešnici-Oranicama, Caritas Zagrebačke nadbiskupije organizirao je Adventski susret umirovljenika.

Iseljena Hrvatska pomaže domovinsku

Na blagdan sv. Lucije, djevice i mučenice iz prvih kršćanskih vremena, 13. prosinca, deset obitelji "koje svakodnevno podnose mučeništvo" zbog svojeg lošeg materijalnog stanja, neimaštine ili bolesti, primilo po 4000 kuna novčane pomoći.

Hrvatski Caritas u suradnji s Hrvatskim šumama prodajom božićnih drvaca na glavnom zagrebačkom trgu prikuplja sredstva za siromašne obitelji

U sklopu 18. nacionalnoga humanitarnog programa «Za 1000 radosti – Probudi dobro u svijetu» Hrvatski Caritas u suradnji s «Hrvatskim šumama» i Gradom Zagrebom organizira promotivno-humanitarni događaj u sklopu kojega će se Zagrepčankama i Zagrepčanima u subotu 14. prosinca od 8 do 14 sati na Trgu bana Jelačića – oko spomenika - nuditi božićna drvca kako bi se prikupila pomoć za siromašne obitelji diljem Hrvatske.

1 2 3 124