Budi dio naše mreže
Izbornik

Zagrebačka metropolija

Vladika Stipić služio arhijerejsku liturgiju u Pribiću

Na četvrtu Vazenu nedjelju, kada se u Grkokatoličkoj Crkvi slavi Nedjelja o Samarijanki, 15. svibnja, u župnoj crkvi Blagovijesti u Pribiću križevački vladika Milan Stipić služio je arhijerejsku liturgiju povodom blagdana sv. Leopolda Mandića čije se relikvije čuvaju u toj crkvi.

Duhovna obnova za mlade

Duhovnu obnovu za mlade i krizmanike u župama Blagovijesti – Navještenja Gospodinova Vrbani i Sveta tri kralja Vrbani 3 u subotu 14. svibnja predvodio je duhovnik u Nadbiskupskom bogoslovnom sjemeništu u Zagrebu Ivan Grbešić.

Proslava Gospe Fatimske u Lukavcu

Jedina župa u Zagrebačkoj nadbiskupiji posvećena Majci Božjoj Fatimskoj - Lukavec, u Velikogorčko-odranskom dekanatu, proslavila je u petka 13. svibnja svoju zaštitnicu, Gospu Fatimsku euharistijskim slavljem koje je predvodio zagrebački pomoćni biskup Ivan Šaško.

FOTO Procesija s kipom Gospe Fatimske

U petak 13. svibnja, na blagdan Gospe Fatimske, održana je procesija s kipom Gospe Fatimske koja je krenula ispred zagrebačke katedrale, a završila je misom u Župi Svete obitelji, objavljeno je na mrežnoj stranici vigilare.info.

Otvorene prijave za ljetovanje mladih na Malom Lošinju

Ovoga ljeta Ured za pastoral mladih Zagrebačke nadbiskupije organizira ljetovanje mladih u Domu sv. Martina na Malom Lošinju. Susreti mladih održat će se pod geslom "Bože, svugdje sam te tražio, a ti si bio u meni, a ja izvan sebe" (sv. Augustin).

1 2 3 451