Budi dio naše mreže
Izbornik

Akcija dubrovačkoga Caritasa „Podijelimo radost Božića“

Dubrovnik (IKA)

Pun kamion paketa s nekvarljivom hranom i higijenskim potrepštinama prikupili su stanovnici Dubrovnika i okolice u dvodnevnoj akciji biskupijskog Caritasa „Podijelimo radost Božića“ održanoj 14. i 15. prosinca na Brsaljama u Dubrovniku.

Prikupljenih 700 paketa s nekvarljivim namirnicama i higijenskim potrepštinama bit će upućeni potrebitim stanovnicima Knina kako bi i oni bezbrižnije i u radosti proveli Božić i božićne blagdane.

Uz pojedinca i obitelji u Caritasovu akciju uključili su se svojim darovima Grad Dubrovnik, Dubrovačko-neretvanska županija i druge institucije, različite udruge, škole, vrtići, župe i redovničke zajednice, skupine prijatelja… Djelatnici i volonteri Caritasa dva dana su na Pilama primali darove, pakirali i utovarivali u kamion, te srdačno zahvaljivali darivateljima. Svi oni su imali prigodu ostaviti svoj potpis i čestitku na panou postavljenom za tu prigodu.

Uz zahvalnost na svakom daru svakom pojedinom darivatelju iz Caritasa također zahvaljuju medijima na suradnji kako u promociji tako i u praćenju akcije.

Prvi put je za akciju „Podijelimo radost Božića“ volonterski snimljen i promotivni video na čemu također zahvaljuju svima koji su sudjelovali.